Hoera, je bent zwanger, dat vraagt om een leuke zwangerschapsaankondiging. Weken heb je zitten wachten op het moment dat je het eindelijk wereldkundig kan maken. Het grote nieuws vertellen aan je ouders, familie, vrienden en op je werk. Je kunt het natuurlijk gewoon vertellen, maar je kunt er ook nog een extra leuk feestje van maken door aandacht te besteden aan je blijde boodschap. Laat je inspireren door een paar leuke voorbeelden van zwangerschapsaankondigingen.

Zwangerschapsaankondiging voorbeelden:

Heb je al een kindje? Dan kun je natuurlijk de aanstaande zus of grote broer inzetten om het te vertellen. Bijvoorbeeld op de foto met een letterbord, met een bedrukt shirt of met Baby ballonnen. En anders heb je misschien wel een huisdier die de strijd om aandacht aan zal gaan. Of je gebruikt alleen een letterbord, een kaartje, een romper, een mok of iets anders waar je tekst op kan laten drukken. Je kunt ook een soort filmposter laten drukken met een grappige foto van jullie met de hoofdrolspelers en ?? verwacht op datum x. Kortom, je hebt een heleboel mogelijkheden. Omdat foto’s meer zeggen dan woorden, hebben wij een aantal voorbeelden voor je opgezocht.

De zwangerschapsaankondiging van Newborn.fit.mama Kimberley.

Zwangerschapsaankondiging Newborn fit mama

Hier wordt iedereen toch super blij van. Het geluk straalt van deze geweldige aankondiging af. En hoe leuk, het blijkt een tweeling te zijn!

De aankondiging van de zwangerschap van Nancy Perry.

Aankondiging zwangerschap Nancy

Dit keer een buitenlandse aankondiging, maar daarom nog niet minder leuk. Een grappige boodschap met het hele gezin, waarbij de “grote zus” het goede nieuws vertelt.

De zwangerschapsaankondiging van Bianca.

Zwangerschapsaankondiging Bianca

Hier wordt de grote broer (to be) ingezet om het blijde nieuws wereldkundig te maken. Met een leuk bedrukt shirtje en de echo.

De zwangerschapsaankondiging van Cindy.

Zwangerschapsaankondiging Cindy

Zo schattig en met oog voor detail. Deze leuke romper met een heerlijk taartje met verschillende kleuren muisjes.

De zwangerschapsaankondiging van Josephine, by Pien.

zwangerschapsaankondiging van Josephine

Een klassieker, de foto met de zwangerschapstest, gecombineerd met een schattig rompertje, de due date en de echo.

Heb jij ook een leuke zwangerschapsaankondiging die je wilt delen? Stuur ons dan even een berichtje, dan zetten we hem er graag bij.