Wel of niet zwanger? Een online zwangerschapstest zou ideaal zijn. Wanneer je kijkt naar de meest voorkomende zwangerschapssymptomen, kun je vaak al antwoord krijgen op de vraag of je zwanger bent. Gratis en voor niets! Wel zo handig wanneer je graag zwanger wilt worden. Deze online zwangerschapstest is dus gebaseerd op de meest voorkomende eerste symptomen. Wil je 100% zekerheid, dan koop of bestel je online een echte zwangerschapstest.

Online zwangerschapstest

Gratis en voor niets online testen? Dat kan wel, maar geeft natuurlijk nog geen 100% zekerheid. Beantwoord je deze vragen van de online zwangerschapstest vaak met “Ja”? Dan is de kans groot dat je inderdaad zwanger bent en kun je naar de winkel voor een echte test. Spannend!

Ben je overtijd?

0 Ja
0 Nee
0 Ik heb geen regelmatige cyclus, geen idee

Ben je onverklaarbaar moe?

0 Ja
0 Nee

Heb je gevoelige borsten?

0 Ja
0 Nee

Ruik je ineens beter of vind je bepaalde geuren vies?

0 Ja
0 Nee

Ben je weleens misselijk?

0 Ja
0 Nee

Moet je vaker plassen?

0 Ja
0 Nee

Online zwangerschapstest: ben je zwanger?

Heb je veel van deze vragen van de online zwangerschapstest met “Ja” beantwoord? Spannend, dan wil je nu misschien wel echt zekerheid hebben. Je kunt natuurlijk naar de drogist lopen om een test te kopen, maar je bestelt ze net zo makkelijk online. Soms wel zo fijn, om dit enigszins anoniem te kopen, zonder dat de buurman of een collega achter je staat bij de kassa.

Is je score grotendeels negatief, dat zegt nog niet alles. Sommige vrouwen ervaren heel weinig symptomen in de eerste dagen. Dan wijst zelfs een echte zwangerschapstest geen zwangerschap uit. Dat komt doordat de hoeveelheid van het zwangerschapshormoon hCG nog niet voldoende aanwezig is in het bloed. Dit vermenigvuldigt zich in sneltrein tempo in de eerste weken, maar niet bij iedereen in hetzelfde tempo. Dit hormoon is ook direct verantwoordelijk voor bovengenoemde symptomen in de online test. Bij een lage waarde, heb je dus ook nog niet zoveel symptomen. Doe de test dus altijd na een paar dagen weer opnieuw. Zo kan je een paar dagen later toch echt zwanger blijken te zijn.

Lees ook:

Delen:

GERELATEERD:

LAATSTE ARTKELEN: