Jouw kleintje verdient de beste zorgen, het creatiefste speelgoed en de mooiste kinderkamer, maar het is niet altijd eenvoudig om door de bomen het bos te zien. Muize Pluis, de leukste webshop voor baby & kids, stelde daarom voor jou een top vijf samen van handige artikelen die het leven van jouw oogappel en jezelf verrijken.

Gym voor baby’s

Wil je de grove en fijne motoriek stimuleren, dan is een babygym onmisbaar. Voor jouw ukje is dit natuurlijk puur vermaak terwijl het naar kleurrijke bewegende figuurtjes probeert te grijpen die steeds een andere richting uitgaan. De hand-oog coördinatie wordt op deze speelse wijze ook aangeleerd. Geef de babygym een plaatsje op de grond of in de box en verander de activiteiten speeltjes naar believen. Het is een duurzaam en erg geliefd artikel.

Hydrofiele doeken

Zodra je ze in huis hebt, kan je niet meer bedenken wat je zonder zou aanvangen. Deze doeken zijn erg licht, voelen heerlijk zacht en zijn ademend. Ze zijn vervaardigd uit een fijn geweven katoen soort en werden oorspronkelijk gebruikt als luier. Dit houdt verband met de water absorberende eigenschap. Bijgevolg is hun gebruik handig voor zowel het voeden als verschonen. Door hun zachtheid en leuke motiefjes grijpen kleine vingertjes graag naar onze hydrofiele doeken.

De hemel op aarde

Jouw baby die je maanden dicht bij jou hebt gedragen komt in de grote wereld. Maak het knus voor jouw kindje en biedt het geborgenheid met een bedhemel. Later verhuist dit accessoire eenvoudig mee van de wieg naar de kinderkamer waar het een mooi accent geeft. Praktisch zijn ze vooral doordat ze ongewenst fel licht kunnen tegenhouden, de warmte in de wieg beter vasthouden en bijdragen aan de rust van jouw baby.

Babynestjes

Een babynest biedt eveneens een warm, geborgen gevoel. Het heeft zachte, rechtopstaande randen waar voetjes, armpjes en een hoofdje lekker inpassen en tegenaan kunnen rollen. Verplaats jouw prins of prinsesje samen met het babynestje van de bank naar de box of neem het eenvoudig mee als je ergens naartoe gaat. Hydrofiele doeken bewijzen ook hier hun functionaliteit wanneer je ze onder jouw kleintje legt om veelvuldig wassen te voorkomen. Ontdek de mogelijkheden in de populaire categorie baby nest.

Verzorgingstas

Deze tas biedt veel meer dan enkel plaats voor luiers en je kan er oneindig veel baby spulletjes in opbergen. Ook de papa’s zijn erbij gebaat dat alles wat nodig is in de verzorgingstas zit. Je hangt ze eenvoudig aan de kinderwagen en je draagt ze stijlvol en trots bij jou. De leukste merken zoals Childhome en Studio Noos.