Spelregels actie

/Spelregels actie
Spelregels actie 2019-02-01T20:55:26+01:00

Dolle pret wanneer je met je kids een uur gaat springen bij Jumpsquare. En geloof ons, dat is echt voldoende! Om je een idee te geven wat het precies is, kijk je ook het beste even naar de review van Annemarie en haar kids. Gegarandeerd een leuke middag in een druilerig weekend of misschien wel de voorjaarsvakantie, helemaal voor niets!

Win 4 vrijkaarten voor Jumpsquare!

Dan is natuurlijk de vraag: hoe dan? Niet zo moeilijk, de kaarten worden weg gegeven wanneer Zwangerschapsloket en Prinsessenspul allebei 200 extra volgers hebben op Instagram en Facebook.

Dus volg:

www.facebook.com/zwangerschapsloket.nl/
www.instagram.com/prinsessenspul/
www.instagram.com/zwangerschapsloket.nl/

Delen, liken en taggen vinden wij super fijn en dat mag natuurlijk ook altijd!

Hoe wordt de winnaar bekendgemaakt?

Op 5 februari kiezen wij random de winnaar of winnares uit de volgers. Dan publiceren wij de naam op onze facebook en instagrampagina.

Voor wie is deze actie bedoeld?

Iedereen mag deelnemen aan deze actie.

Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan Zwangerschapsloket.nl

Neem even een momentje..

Om onze privacy verklaring te lezen en kennis te nemen van de gegevens die wij van je opslaan. Klik op 'AVG Instellingen' om je eigen instellingen te beheren.

Privacy verklaring | Sluiten
AVG Instellingen