Sinterklaas is weer gezellig in het land. Heb je weinig tijd of kun je ook wel wat inspiratie gebruiken voor de Sint cadeautjes? Wij helpen je de komende periode graag met een paar cadeau ideeën.

Deze keer hebben wij bij pinkorblue rond gesnuffeld en een paar leuke items voor je geselecteerd. Uiteraard is hun aanbod veel breder met meer keukentjes, werkbanken of loopfietsen/ voertuigen. Deze week is het, zoals je waarschijnlijk wel weet, Black Friday en zijn er veel leuke kortingsacties. Bezorging is gratis vanaf 40,-.

De leukste Sinterklaas cadeau tips:

Loopstok papegaai

Loopstok

Met deze grappige papegaai wordt het leren lopen echt leuk! De papegaai waggelt vooruit terwijl je kindje de snelheid bepaalt. Geschikt vanaf 24 maanden.

€14,65

Meer info

Sophie de Giraf geschenkset

Sophie de Giraf

Sophie de Giraf is en blijft populair. En dat is niet voor niets! Sophie de Giraf stimuleert alle zintuigen tijdens de ontwikkeling van je baby tot peuter.

€20,18

Meer info

Hape parkeergarage

Hape parkeergarage

Urenlang speelplezier gegarandeerd! Parkeergarage met 4 verdiepingen, inclusief helicopter landplaats, twee auto’s en een helicopter.

€46,99

Meer info

Lili het schommeldier

Schommel lammetje

Lekker schommelen in dit zachte schommelvriendje Lili het lammetje. Geschikt vanaf 12 maanden.

€51,64

Meer info

Xylofoon voor kleine muzikantjes

Xylofoon

Al eerder schreven wij dat muziek maken goed is voor de ontwikkeling van je kindje. Hoe leuk is dat met deze xylofoon van Kids Concept!

€16,39

Meer info

Loopwagen met spelletjes

Loopwagen multitalent

Deze leuke loopwagen is een echt multitalent. Hier kan gekleurd, gestoken en gedraaid worden. Door de rem kan bij het lopen niets gebeuren. Geschikt vanaf 12 maanden.

€74,79

Meer info

Super stevige en snelle loopfiets

Puky loopfiets

Misschien iets minder mooi en hip dan de houten varianten, maar snel dat deze gaan! Stevig en oerdegelijk gemaakt. In meerdere kleuren verkrijgbaar. Vanaf 2 jaar of 90 cm.

€82,33

Meer info

Houten loopfietsje voor bikers

Loopfiets

Zo leuk, deze houten loopfiets van Pinolino. Het zadel is in zes hoogtes verstelbaar. Je hebt eerst een driewieler of een chopper en later tover je hem om tot een echte loopfiets door het verwijderen van de zijwieltjes.

€63,92

Meer info

De eerste stapjes 

Janod Loopwagen

Vanaf 12 maanden kan je baby de eerste stapjes gaan oefenen met deze leuke loopwagen van Janod.

€54,95

Meer info

Stapelen met boerderijblokken

Haba stapelblokken

Leer tellen en stapelen met deze leuke boerderijblokken van HABA.
Met de blokken kan een prachtige toren worden gestapeld of ze kunnen in elkaar worden geplaatst.

€18,39

Meer info

Spelen in de autostoel

Activity spiraal

Laat de ogen van je baby fonkelen met deze leuke activity spiraal. De wolken met rammelaar en grijpring en twee bladeren met knisperpapier nodigen uit om te grijpen en te spelen en het trainen van eerste hand-oog coördinatie. Het kan gemakkelijk worden verbonden aan kinderbedjes, kinderwagens, boxen en wiegjes zonder koorden en riemen.

€14,12

Meer info

Schommel vos

Schommeldier Kids Concept

Vanaf 18 maanden kan je kindje uren schommelen op deze schommelvos van Kids Concept.

€141,95

Meer info

Hippe loopfiets

Janod loopfiets

Hippe loopfiets, geschikt vanaf 3 jaar. Ook verkrijgbaar in roze.

€78,12

Meer info

Knikkerbaan

Knikkerbaan

Blijft fascineren, een baan met rollende onderdelen. Er zitten 2 schijven, 2 ballen en 2 rollende autootjes bij. Geschikt vanaf 12 maanden.

€59,46

Meer info