Shop

/Shop
Shop 2018-01-26T13:55:03+02:00
Loading...

FAVORIETE PRODUCTEN

Leuk voor iedere baby & mommy (to be)!

Bekijk hier alle baby kraamcadeautjes

Tover je eigen pakket!

Wil je een aantal producten die nu niet bij elkaar in een pakket zitten? Dat kan!  Mail je wensen, wij nemen contact met je op en na jouw akkoord wordt het pakket verzonden.

Zelf samenstellen

Verzending naar het buitenland

Wij verzenden standaard naar Nederland en Belgie. Daarbuiten kan ook! Mail je wensen, wij geven de kosten door en regelen het na jouw akkoord!

Verzenden buitenland

Flesje bubbles erbij?

Bij een feestje horen bubbles! Maak je pakket extra feestelijk met een fles Moet of een fles alcoholvrije prosecco! Geef je wensen door en wij regelen het!

Een fles bubbels erbij!

ONZE TOPMERKEN VOOR BABY’S (& MOMMY’S)

Alleen het beste is goed genoeg: kwaliteit, origineel en lief voor mens & natuur

WAT ONZE KERSVERSE MAMA’S ZEGGEN:

Wat hebben jullie een mooie kraammand samengesteld voor mij en Julie. Heel smaakvol en met zorg gedaan. Dank je wel!!

Femke, Amsterdam

Wat een leuk ingepakt pakket, vol mooie producten. Ik was er echt heel erg blij mee. Ik ga dit ook zeker aan vriendinnen geven.

Elodie, Antwerpen

VEILIG WINKELEN & BETALEN MET:

Onze kraamcadeaus: origineel, hip & duurzaam

Heb je een kraamcadeautje nodig of een cadeau voor een babyshower? Mooi! Hier vind je leuke, stijlvolle en originele kraamcadeaus. De kraampakketten zijn zorgvuldig samengesteld met alleen merkproducten voor jongens, meisjes of genderneutraal.

Kwaliteit, origineel  & duurzaam

De kraamcadeaus van Zwangerschapsloket.nl zijn zorgvuldig uitgezocht. Ze zijn geselecteerd op kwaliteit, design, originaliteit en duurzaamheid. Merken waar wij volledig achter kunnen staan en later ook kunnen verantwoorden naar onze kinderen. Zo is de chocolade van Tony Chocolonely slaafvrij geproduceerd. Is de bijtring van Sophie de Giraphe van 100% natuurlijk rubber. Zijn de schoentjes van Boumy duurzaam gemaakt en uiteraard vrij van schadelijke stoffen. En zijn bijvoorbeeld de verzorgingsproducten van Naïf natuurlijk en vrij van allerlei rommel. Dat wil jij toch ook voor je baby?

Daarnaast hebben wij niet de standaard merken uitgezocht voor onze kraamcadeaus. Zo zijn de knuffels van het Deense Maileg bijvoorbeeld origineel, van hoge kwaliteit en worden gekenmerkt door hun unieke hippe en tegelijk ook authentieke design.

Uitpakken is een feestje

Een kraamcadeau is, zoals het woord al zegt, een cadeau en daarom moet het uitpakken van het pakket ook een feestje zijn. Want dat hebben de kersverse ouders (to be) wel verdiend! Wij verpakken de cadeautjes daarom met zorg in een luxe (duurzame) verpakking.

Met handgeschreven kaartje

Omdat wij begrijpen dat een cadeau alleen niet zo veel zegt, hebben wij ook een kaartje laten designen. Hierop wordt desgewenst jouw persoonlijke boodschap geschreven. Of je kunt hem blanco laten, zodat je hem zelf kunt schrijven voordat je het cadeau geeft.

Neem even een momentje..

Om onze privacy verklaring te lezen en kennis te nemen van de gegevens die wij van je opslaan. Klik op 'AVG Instellingen' om je eigen instellingen te beheren.

Privacy verklaring | Sluiten
AVG Instellingen