De vorige keer deelde ik met jullie hoe zwaar ik het tillen van de maxi cosi vond.. (vind) en het gedoe en gesleep met de kinderwagen in de auto. Maar nu twee weken later boeken we vooruitgang en het gaat steeds beter.  Whoehoe!

Alleen.. Nu ben ik tegen het volgende probleem aan gelopen.. parkeren. Want nee, je parkeert niet even zo gemakkelijk zonder na te denken.. zoals je voorheen misschien wel deed.

Je kunt je auto wel zomaar ergens parkeren. Maar als er dan ook doodleuk iemand zijn auto strak naast de jouwe parkeert..tsja dan zit je al.. Dan krijg je dus nooit je deur meer ver genoeg open en hoe moeten wij mama’s onze maxi-cosi er dan nog tussen krijgen? Probleem dus. 

Dus mijn tip is: Zorg er altijd voor dat je bij het parkeren van je auto genoeg ruimte hebt aan de kant waar jij je maxi-cosi in de auto hebt zitten, zodat je gewoon je kind weer terug in de auto kunt zetten zonder al te veel gedoe of een deuk in de auto naast je 😉

Dat voorkomt een hoop stress en stressende mommy’s.. want daar wordt niemand blij van!

Lees ook mijn andere artikelen:

Daisy

Ik ben Daisy (26). Samen met mijn partner (31) zijn wij de mega trotse ouders van onze lieve zoon. Geboren op 27 november 2017. In mijn blog op zwangerschapsloket vertel ik over het ouderschap. Over de mooie, de grappige, de leuke maar ook de moeilijke kanten van vader en moeder zijn van het meest kostbare bezit in on leven; onze zoon!

Je kunt mij ook volgen op instagram (www.instagram.com/bij.daisyen op mijn blog op www.bijdaisy.wordpress.com