Wie zijn wij en wat vinden wij belangrijk?

Zwangerschapsloket.nl biedt no-nonsense informatie over allerlei facetten rondom het zwanger worden, de zwangerschap, je baby en het ouderschap. Kortom alle onderwerpen voor (aankomende) ouders. De artikelen zijn feitelijk en taboedoorbrekend. Vaak geschreven door experts of door raadpleging van betrouwbare bronnen.

Daarnaast vind je hier ook ervaringsverhalen. Omdat het lezen van herkenbare verhalen je ook kunnen helpen of steunen in deze fase van je leven. Dit zijn onder meer vaders of moeders die op een heldere manier hun beleving over een bepaald onderwerp verwoorden.

Ook vind je hier een dosis fun artikelen. Deze zijn gericht op het veraangenamen van deze drukke, maar o zo leuke levensfase. Denk aan artikelen over vakanties, winkelen, recepten, uiteten met een baby en nog veel meer.

Wij vinden het belangrijk dat de informatie die wij bieden overeenkomt met de volgende waarden:

Reëel/ taboe doorbrekend
Het brein achter Zwangerschapsloket.nl heeft zich tijdens diverse zwangerschappen verbaasd over de informatievoorziening. Al uren zoekend naar feitelijke informatie op diverse websites en fora ontstond het idee voor deze website. Het ontbrak destijds aan een website voor al je vragen, waar je binnen een paar klikken een reëel beeld kreeg van het antwoord op je vraag. Het helpt je bijvoorbeeld om te weten dat bepaalde kwalen heel normaal zijn, naast alleen de informatie over wat het precies is. Dat het er nou eenmaal bij hoort. Je bent dan dus geen pechvogel. Waarom wordt dat dan niet gewoon verteld?  Of het feit dat de roze/ blauwe wolk vlak na een bevalling af en toe weleens grijs is. En die borstvoeding, dat is vaak ook niet alleen maar pret. De meeste ouders lopen tegen dezelfde dingen aan. Maar dat hoor je pas achteraf. Zonde! Het is fijn om je in artikelen te kunnen herkennen en ook om te zien hoe anderen het ervaren.

Deskundig
Wij vinden het belangrijk dat onze informatie juist is. Wij werken daarom samen met diverse experts. Denk hierbij aan verloskundigen, kraamverzorgsters, fysiotherapeuten, kinderartsen, voedingsconsulenten en nog vele andere disciplines.

Wij streven  ernaar dat de aangeboden informatie correct is. Het kan zijn dat er toch onverhoopt een fout is ingeslopen. Heb jij er 1 gevonden? Help ons om dit recht te zetten en meld dit s.v.p. via het contactformulier. Dit mag je ook gerust gebruiken wanneer je denkt dat het niet direct fout is, maar dat we het beter iets anders kunnen verwoorden of je hebt juist een goede aanvulling op een bepaald onderwerp. Stuur het in, wij zijn er blij mee! Vermeld altijd wel even de url waar je opmerking  betrekking op heeft.

Intermomo B.V.
Handelsnaam: Zwangerschapsloket.nl

E-mailadres: info@zwangerschapsloket.nl
KvK-nummer: 69751854
Btw-identificatienummer: NL857996678B01