Poeh! Had iemand mij niet even kunnen vertellen dat ik voor het nemen van een kind krachttraining had moeten doen? Zodat ik die maxi-cosi gewoon kon tillen?

Want men… Wat is dat ding zwaar zeg! Hoe doen al die moeders dat? Ben ik nou echt zo slap? Oke.. Ik til hem op.. Probeer heel normaal te kijken en te laten lijken alsof het een makkie is…. Maar dat is maar schijn.

En dan te bedenken dat onze kleine vriend nog maar 2,5 maand oud is.. Het wordt dus met de week zwaarder.. arme ik.

Sowieso vind ik het maar een hele onderneming hoor.. maxi-cosi.. kinderwagen..

(Oja, die kinderwagen is ook al niet te tillen..) in de auto.. uit de auto. Klik klik in elkaar zetten.. Iets wat bij mij natuurlijk nooit gewoon klik klik is.. Nee het is klik… shit.. Ene kant zit wel de andere kant niet.. Opnieuw.. en dat 10 keer .

En dan na een klein rondje supermarkt moet die zware maxi-cosi weer los van de wagen en terug in de auto..

En ook dat gaat niet vanzelf hoor… heb ik de ene kant los geklikt, klikt hij aan de andere kant weer vast. H E L P!  Rustig blijven en tot 10 tellen..

Ik hoop dat dit over een aantal weken wat makkelijker gaat.

Maar ik ben bang dat jullie nog wel een tijdje kunnen blijven lachen wanneer je mij in de parkeergarage tegen komt 😉

Lees ook mijn andere artikel:

1 zwangerschapstest? Wij deden er 7!

Parkeertip voor kersverse moeders!

Daisy

Ik ben Daisy (26). Samen met mijn partner (31) zijn wij de mega trotse ouders van onze lieve zoon. Geboren op 27 november 2017. In mijn blog op zwangerschapsloket vertel ik over het ouderschap. Over de mooie, de grappige, de leuke maar ook de moeilijke kanten van vader en moeder zijn van het meest kostbare bezit in on leven; onze zoon!

Je kunt mij ook volgen op instagram (www.instagram.com/bij.daisyen op mijn blog op www.bijdaisy.wordpress.com