Leuke dingen om met je baby te doen (zonder veel geld uit te geven).

//Leuke dingen om met je baby te doen (zonder veel geld uit te geven).

Leuke dingen om met je baby te doen (zonder veel geld uit te geven).

Wanneer je een baby hebt, vraag je je misschien weleens af wat je kunt gaan doen. Zeker wanneer het je eerste is, heb je misschien geen idee en kun je voor je gevoel veel minder op pad. Maar niets is minder waar, met één  baby kun je dus bijna nog alles gaan doen. Je neemt hem of haar gewoon overal mee naartoe. Ideaal.

Zorg dat je altijd luiers, extra kleding, een speeltje, een spuugdoek bij je hebt, en eventueel wat drinken wanneer het voedtijd is.

Tips om met je baby op pad te gaan:

  1. Ga uitgebreid lunchen met een vriendinnetje. Je baby neem je gewoon lekker mee in de kinderwagen.
  2. Naar de kinderboerderij. De kinderboerderij is altijd een goed idee, zeker wanneer je baby al wat groter is. Leuk om naar de diertjes te kijken, lekker in de buitenlucht en wanneer je kindje al iets groter is, kun je je vaak ook nog in de speeltuin vermaken.
  3. Ga fietsen, al vanaf het moment dat je baby 4 maanden oud is, kun je je baby achterop meenemen op de fiets. Je hebt dan een Steco Baby Mee Fiets waar je je baby in de Maxi Cosi vast kunt zetten. Ideaal!
  4. Op stap naar de markt. Er is genoeg te zien op de markt, denk aan alle kleuren bij de groentekraam. Benoem de kleuren en de groenten. Zo maak je er ook nog een educatief momentje van.
  5. Maak een wandeling, lekker in de buitenlucht, in de kinderwagen of in de draagzak. Benoem ook hier wat je allemaal ziet.
  6. Ga picknicken in het park.
  7. Heb je toevallig een vriendin met een baby? Spreek af en zo heb je een eerste speeldate. Hoewel baby’s nog niet met elkaar spelen, kunnen ze wel wennen aan andere kindjes.
  8. Naar de bieb, zoek leuke voorleesboekjes uit voor je baby. Of natuurlijk een goed boek (net of je daar tijd voor hebt, maar misschien wel een luisterboek!)
2019-08-13T21:09:50+02:00

Neem even een momentje..

Om onze privacy verklaring te lezen en kennis te nemen van de gegevens die wij van je opslaan. Klik op 'AVG Instellingen' om je eigen instellingen te beheren.

Privacy verklaring | Sluiten
AVG Instellingen