Wat is een origineel kraamcadeau? Super leuk, er is een baby geboren. Daar hoort een leuk kraamcadeau bij. Zo eenvoudig als dit lijkt, hoe moeilijk het soms kan zijn om een geschikt kraamcadeau te vinden. Want wat koop je voor een baby? Waar zijn de ouders blij mee? En hoe zorg je dat je kraamcadeautje opvalt in de rest van de lading? Wij geven je graag een paar tips.

Wat is een leuk en origineel kraamcadeau?

Wanneer je een kraamcadeautje koopt, wil je natuurlijk dat dit een glimlach op het gezicht tovert van de kersverse ouders. Bedenk dan waar jij blij van zou worden. Heb je zelf nog geen kinderen, dan is dat best lastig. Wij geven je graag een paar tips.

  • Praktisch: hoe stom dit misschien ook klinkt. Ouders van een baby zijn enorm gebaat bij praktische kraamcadeautjes. Is het de eerste baby, dan kun je vragen wat ze nog missen op de baby uitzetlijst. Hebben ze al kinderen? Dan hebben ze vast al bergen speelgoed.
  • Kersverse ouders hebben graag de beste producten voor hun baby. Let op dat je in ieder geval veilige cadeautjes voor de baby koopt.
  • Wil je 1 kraamcadeau geven of een verzameling van cadeautjes voor de baby en de ouders? Meerdere cadeautjes zorgt voor een langer uitpak en verrassingsmoment. Hoe leuk vind jij het zelf om cadeautjes uit te pakken?

Kraamcadeau? Vergeet ook de ouders niet!

Het draait natuurlijk in eerste instantie om de baby bij de kraamcadeaus. Maar vergeet ook de ouders niet wanneer je een kraamcadeautje koopt. De kersverse moeder heeft net een top prestatie neergezet. En beide ouders hebben de komende tijd genoeg te doen. Dat verdient wel een cadeautje. Denk bijvoorbeeld aan een verwennerij voor de mama. Bijvoorbeeld een lekkere creme. Iets waar ze thuis kan van genieten. En voor de vader bijvoorbeeld een flesje van zijn favoriete bier of wijn.

Op kraamvisite? Neem je kraamcadeau mee en een ovenschotel!

Iedereen die kinderen heeft, weet dat een ovenschotel enorm dankbaar is in de kraamtijd. Want naast dat je de kraamcadeautjes natuurlijk enorm leuk vindt en welkom zijn, is zo’n ovenschotel vooral heel praktisch in die eerste weken. Wanneer de kersverse ouders opgeslokt worden door alles omtrent de baby, is het fijn als je wat gezond eten in de oven kunt schuiven. Zonder koken en zonder boodschappen doen. Dat scheelt een hoop tijd! Zo zitten ze misschien toch een keer op tijd samen aan tafel.

Wat ook altijd leuk  is: een bon voor een avondje weg. En dat jij dan oppas bent. Zo fijn om na een tijdje weer even als ouders er samen op uit te kunnen.

Een kraamcadeau: neem ook iets mee voor broertjes of zusjes

Voor broertjes of zusjes is het soms best een moeilijke tijd. Ze moeten misschien wel voor het eerst de aandacht delen. En in die begintijd gaat eigenlijk alle aandacht uit naar de baby. Ook van de kraamvisite. Hoe oneerlijk is dat in het peuter en kleuterbrein? Niet zo leuk. Zo blij zullen ze zijn wanneer jij bij het uitzoeken van je kraamcadeau ook aan hen dingt. Het hoeft maar heel klein te zijn. Een kinderhand is snel gevuld. Een oud gezegde, maar waar!

Een kraamcadeau pakket van Zwangerschapsloket

Wij hebben met zorg kraamcadeau pakketten samengesteld die bestaan uit meerdere kraamcadeautjes. Omdat het nou eenmaal leuk is om cadeautjes uit te pakken. Een beetje zoals de oude kraammand alleen dan in een hipper jasje. Alle producten zijn van gerenommeerde A-merken. Omdat wij vinden dat alleen het beste goed genoeg. In de pakketten zitten natuurlijk cadeautjes voor de baby, maar ook voor de mama. Daarnaast kun je ook iets lekkers laten toevoegen voor de papa of de mama. Benieuwd?

Bekijk onze kraamcadeau webshop

[fusion_products_slider picture_size=”auto” cat_slug=”” number_posts=”4″ carousel_layout=”title_on_rollover” autoplay=”yes” columns=”2″ column_spacing=”” scroll_items=”” show_nav=”yes” mouse_scroll=”no” show_cats=”no” show_price=”yes” show_buttons=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]