Kinderen en baby’s: wat jij wilt weten!

/Kinderen en baby’s: wat jij wilt weten!
Kinderen en baby’s: wat jij wilt weten! 2018-06-07T11:20:19+02:00

Wanneer je kinderen en baby’s hebt (of krijgt) ben je altijd op zoek naar informatie. Logisch, er bestaat geen opleiding voor het moederschap.. Zodra je zwanger wilt worden (of bent) ploppen de eerste vragen over kinderen en baby’s op in je hoofd. En die vragen blijven daarna maar komen, zeker in de eerste paar jaar. Wanneer je kinderen al wat groter zijn, wordt je informatiebehoefte wel wat minder. Je bent gelukkig minder onzeker en je beseft dat kinderen en baby’s best wel sterk zijn. Er gaat niet zo maar iets mis! Om je een beetje op weg te helpen in het oerwoud van vragen hebben wij de informatie gebundeld per fase.

Kinderen en baby’s : zwanger worden

Je denkt erover na, of jullie zijn er samen uit, dat je zwanger wilt worden. Een spannende periode en de eerste vragen schieten door je hoofd. Hoe kun je zo snel mogelijk zwanger worden? Welke tips zijn er? Wat als het wat langer duurt? Wat is eigenlijk normaal, hoe lang duurt het gemiddeld?

Informatie over zwanger worden

Kinderen en baby’s : zwanger, bingo!

Gefeliciteerd, super leuk. Zodra je zwanger bent, denk je waarschijnlijk “Yes, en nu?” Wat moet je regelen? Wat mag je wel of niet eten? Maar ook hoe ontwikkelt je baby zich per week? Je bent op zoek naar informatie over die vervelende zwangerschapskwalen en natuurlijk ook op zoek naar een leuke babynaam!

Informatie over zwanger zijn
Informatie over bevallen

Kinderen en baby’s : daar is je baby!

Na maandenlang afwachten is daar je baby. Zo leuk, maar ook zo klein. Je beseft je dat je eigenlijk niet zo veel weet. Hoe moet je de nagels van je baby knippen? Hoe zit dat met het aantal voedingen? Wat als de borstvoeding niet lukt? Wat zit daar op het hoofdje van je baby? Wanneer gaat je baby praten of lopen? Wat moet je doen wanneer je baby ziek is? Wanneer slaapt je baby door? Help, er is zo veel dat je wilt weten!!

Informatie over je baby

Kinderen en baby’s : de ontwikkeling

Je vraagt je vast af hoe kinderen en baby’s zich ontwikkelen. Wanneer gaat je baby lopen? Hoe ga je om met je puberende peuter? Wat als je kindje spraakproblemen heeft.

Informatie over je baby
Informatie over je peuter/ kleuter

Kinderen en baby’s : en jij dan?

Zodra je kinderen of baby’s hebt, verandert je leven. Het is een onbeschrijfelijk mooi gevoel, maar niet altijd. Het is ook vermoeiend en zeker in het begin vraag je je misschien weleens af of dit nou zo leuk is. Komt goed, dat is normaal!

Informatie over momlife

LAATSTE ARTIKELEN:

  • Tips bekkenbodem kraamweek

Je kraamtijd tijdens corona

16:51|Reacties uitgeschakeld voor Je kraamtijd tijdens corona

  • Baby kosten

Tips om te besparen met een baby

10:59|Reacties uitgeschakeld voor Tips om te besparen met een baby

  • Zorgverzekering

Hoe zit het met je zorgverzekering als je in 2021 zwakker wordt? 

12:36|Reacties uitgeschakeld voor Hoe zit het met je zorgverzekering als je in 2021 zwakker wordt? 

Neem even een momentje..

Om onze privacy verklaring te lezen en kennis te nemen van de gegevens die wij van je opslaan. Klik op 'AVG Instellingen' om je eigen instellingen te beheren.

Privacy verklaring | Sluiten
AVG Instellingen