De leukste vaderschapsboeken om cadeau te geven aan de aanstaande vader of aan de kersverse papa. Want hé, vader worden is niet zo maar iets! Hoe zorg je dat je een beetje goed meeleeft met je vriendin tijdens de zwangerschap? Wat gebeurt er eigenlijk allemaal? En wat als de baby er is? Hoe zorg je dan dat je een beetje leuke papa bent? Of wat kun je eigenlijk verwachten van het vaderschap? Wij zetten de leukste boeken voor je op een rij! Want die (aanstaande) vaders kunnen ook wel een beetje hulp gebruiken.

De leukste vaderschapsboeken:

The Dad

The Dad

The Dad is een rijk geïllustreerd doe-leer-en-overleef-koffietafelboek voor vaders. Voor mannen die zich succesvol en relaxed door de opvoeding van het nageslacht heen willen slaan. Een complete gids voor kinderonderhoud en kroostsurvival. En natuurlijk partnermanagement.

€25,50

Meer info

Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt

Help! ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt

Dé klassieker van Kluun. In zijn eigen bewoordingen “Alles wat u nooit over zwangerschap en baby’s wilde weten en- Impress Your Wife: tips om uzelf door de zwangerschap heen te bluffen.
– Verklarende woordenlijst: afkolven en indalen, strippen en puffen, bandenpijn en nesteldrang. Alles in voor mannen begrijpelijke taal.

€12,50

Meer info

Handboek voor Vaders

Handboek voor vaders

Omdat vaders er mogen zijn. Dit is geen boek over kinderen, dit is een boek over jou. Over hoe jij, vader, zonder schaamte en verval, de kinderjaren overleeft. Voel je geborgen in het feit dat alle vaders in dezelfde shit zitten. Wentel je in de deelneming van honderdduizenden dorstige vaders wanneer je onder dwang van de gillende moeder opnieuw de vaste borrelavond moet afzeggen.

€9,99

Meer info

Spuitluiers, slaapgebrek en onvoorwaardelijke liefde

Spuitluiers, slaapgebrek en onvoorwaardelijke liefde

Spuitluiers, slaaapgebrek en onvoorwaardelijke liefde is een verzameling columns die Marcel wekelijks maakte, vanaf de geboorte van dochter Sammie (2016) tot nu. Ze laten zien hoe leuk het is om vader te zijn, maar ook hoe spannend, ontroerend, moeilijk, doodvermoeiend en komisch het kan zijn.

€17,50

Meer info

Aanpakken voor aanstaande vaders

Aanpakken voor aanstaande vaders

In Nederland is de aanwezigheid van de vader bij de bevalling gewenst en de norm. Wat precies zijn rol is, is voor veel mannen echter onduidelijk. David Borman, verloskundige, onderzoeker en trainer, ontwikkelde de cursus Aanpakken voor Aanstaande Vaders. Hij geeft handvatten en praktische tips voor de zwangerschap, de bevalling en het kraambed. Zo komt de vader goed beslagen ten ijs en kan hij de moeder optimaal steunen, zonder zijn eigen identiteit te verliezen. Ietsje serieuzer, een boek waar hij echt iets aan heeft.

€18,99

Meer info