Ap zoek naar een gratis babydoos of gratis babybox? Daar helpen wij je natuurlijk graag bij. Want een baby is tenslotte al duur genoeg. Als je zwanger bent of wanneer je baby net geboren is, kun je verschillende gratis babydozen of babyproducten aanvragen. Tip: check de pagina regelmatig, we gaan de komende tijd op zoek naar leuke aanvullingen.

Gratis babydoos of babybox : welke kun je aanvragen?

Ouders van Nu Zwanger- en Babybox

Zwangerbox Babybox

Ben je zwanger of net bevallen? Vraag de gratis Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aan, boordevol leuke en handige producten voor jou en je baby! In de boxen vind je de speciale editie van Ouders van Nu Zwanger, tijdschriften van Ouders van Nu en Kek Mama en producten* van o.a. Pampers, Difrax en twee cadeautjes van Blokker. Daarnaast ontvang je informatie en kortingen waar jij als (aanstaande) ouder écht iets aan hebt. De boxen zijn na inschrijving gratis op te halen bij een Blokker bij jou in de buurt!

* De inhoud van de boxen kan variëren.

De blije doos

Blije doos aanvragen

Ook kun je de blije doos aanvragen. De blije doos is een andere mooie gratis babybox vol met handige en leuke spullen voor jou en je baby. De spullen zijn ook hier van a- merken gericht op baby’s en moeders, denk bijvoorbeeld aan Pampers, Nutricia, Prénatal en Bibi. Dat komt altijd van pas.

De babybox heeft een totale waarde van 45,- aan producten en maar liefst 155,- aan waardebonnen. Super leuk en handig toch?

Gratis aanvragen
Gratis aanvragen

Kwebbels gratis Kinderboeken

Gratis Kwebbels kinderboeken

Ontvang ter kennismaking met Kwebbels, gratis 4 leuke kinderboeken. Je betaalt alleen de verzendkosten. Je ontvangt dan 4 leuke lees-, leer- en doeboeken van bekende merken afgestemd op de leeftijd van je kindje. Nu tijdelijk met gratis minifotoboek!

Kruidvat Blije baby voordeel tas

Kruidvat Blije baby doos

Ook Kruidvat laat je graag kennismaken met haar babyproducten. Dit mama en babyvoordeel van Kruidvat is super fijn. In deze leuke tas zitten allerlei handige producten in. Denk aan luiers in maat 0 en 1, lotiondoekjes en wasgel voor je baby.

Gratis aanvragen
Gratis aanvragen

Gratis romper bij Zeeman

Gratis baby romper bij Zeeman

Zeeman wil je graag kennis laten maken met haar rompers. Je kunt er dus één gratis bestellen, ook wanneer je baby al geboren is. Altijd handig toch?

Gratis aanvragen

Gratis babydoos : waarom zijn deze gratis?

De babydozen zijn helemaal gratis? Dat kan toch niet? Daar zit een addertje onder het gras! Nee, niets is minder waar. Je zit nergens aan vast. Je krijgt de babydoos helemaal gratis opgestuurd of haalt ze af in de winkel bij jou in de buurt. “Maar hoe kan dat dan?” horen we je bijna denken. Wanneer je zwanger bent en dus een baby krijgt, gaat er een nieuwe wereld vol babyproducten voor je open. Dat heb je vast en zeker al gemerkt. Voor de producenten is het natuurlijk interessant om jou zo vroeg mogelijk kennis te laten maken met hun producten. Het is dus eigenlijk een marketing box. Wanneer je de gratis babydoos af gaat halen in de winkel, is de kans groot dat je met nog iets anders naar buiten gaat. Daarnaast vul je je persoonlijke gegevens in waardoor producenten je ook gericht reclame kunnen sturen. Maar dat maakt het nog niet minder leuk. Het is wel handig juist, dat je sommige dingen al eens kunt bekijken of uit proberen.

Gratis babydoos : wat zit er in zo’n gratis babybox?

Dat verschilt per babybox en varieert ook met de tijd. Maar je kunt er wel vanuit gaan dat er altijd wel iets leuks of zinvols tussen zit. De tijdschriften zijn natuurlijk altijd leuk om te lezen. En de verzorgingsproducten zijn handig, denk hierbij aan luiers, crèmes, kleding, voeding en een heleboel waardebonnen.

Gratis babydoos : wat is er nog meer?

Er zijn ook nog een heel aantal supermarken waar je ook een gratis babybox kunt afhalen. Denk bijvoorbeeld aan de Jumbo, Hoogvliet of aan Plus supermarkten.