De ovulatie-app heeft zijn werk gedaan – je bent zwanger! Nu je die app uit je telefoon kunt knikkeren, heb je weer ruimte over op je SD-kaart voor andere leuke applicaties, zoals een zwangerschapsapp. Er valt van alles te downloaden in de Playstore en wij zetten daarom graag de leukste apps voor tijdens je zwangerschap op een rijtje.

Houd het goedkoop

Voor we naar de lijst met leuke apps gaan, willen we je nog een tip meegeven: een goedkoop mobiel abonnement is aan te raden! Foto’s van je zwangere buik bewerken en posten, of filmpjes downloaden die je op de hoogte houden over je zwangerschap, kunnen je al snel in beslag nemen (je kunt natuurlijk altijd de hormonen de schuld geven). Neem dus een grote en goedkope databundel, zodat je jezelf niet in de kosten werkt. Dat geld kun je nu beter opsparen voor luiers …

Baby Story – Pics Editor app

Wat doe je als aanstaande moeder nu liever dan wekelijks foto’s maken van je alsmaar groeiende buik? Deze foto’s bewerken natuurlijk! Dat doe je met de Baby Story – Pics Editor app. Met deze applicatie pimp en personaliseer jij jouw zwangerschapsfoto’s. Verzamel je kiekjes in een fotoboekje of post ze, zodat je vrienden mee kunnen genieten van deze bijzondere periode in je leven.

ZwangerHap

Je zit gezellig met je lief in je favoriete restaurants en de food cravings komen opzetten. Het liefst bestel je alles op de menukaart, maar wat mag je nu ook alweer wel en niet eten tijdens de zwangerschap? ZwangerHap is een app van het Voedingscentrum die je informeert over welke producten je wel en niet mag eten. Handig, want zo weet je altijd en overal welk gerecht je het best kunt bestellen.

Zwitsal Babynamen app

Een van de belangrijkste vraagstukken tijdens je zwangerschap is welke naam jullie de baby gaan geven. De Zwitsal Babynamen app helpt je graag op weg. Er verschijnen babynamen op je scherm en door middel van swipen geef je aan welke naam je wel en niet leuk vindt. De goedgekeurde namen worden in een aparte lijst gezet, zodat je alle leuke namen op een rijtje hebt. Zo kun je ook makkelijk vergelijken of jij en je partner overeenkomstige namen mooi vinden.

Moeders voor Moeders

Hoewel Moeders voor Moeders geen app is, maar een site, willen we deze toch in ons lijstje opnemen. Wanneer je je aanmeldt voor deze site, krijg je wekelijks namelijk een ‘Berichtje uit je Buik’– super leuk! Ook ontvang je iedere week mooie filmpjes die je laten zien wat er gebeurt in je baarmoeder. Dat wil je absoluut niet missen!