Waar haal jij je babykamer inspiratie vandaan?

Zelf ben ik altijd erg geïnteresseerd geweest in interieur en haal ik mijn inspiratie van andere Instagram accounts of van Pinterest waar echt de leukste dingen op staan. Pinterest is voor mij ook een soort van verslaving geworden en gebruik ik dus niet alleen voor bijv mijn interieur maar ook voor een nieuwe kleding collectie van Zoofs.

Welke kinderkamer meubels heb je en waar komen ze vandaan?

De meubels die in Jimi zijn kamer staan komen overal en nergens vandaan. Het bedhuisje heb ik dus via een Instagram account die haar bed te koop had staan en heb hem via haar overgenomen. Verder struin ik kringloopwinkels af op zoek naar de mooiste pareltjes zoals bijv het rotan nachtkastje of zijn stoeltje.

Voor welke kleuren hebben jullie gekozen en waarom?

Wij wilden een soort van Jungle thema doorvoeren in zijn kamer en hebben daarom ook voor een legergroene/ olijfgroene kleur gekozen in combinatie met het behang Marloes van de Kwantum. Zodat het toch stoer is en redelijk tijdloos. Mij kennende wil ik trouwens volgend jaar toch weer wat anders.

behang kinderkamer

Wat is je favoriete plekje en waarom?

Het favoriete plekje in Jimi zijn kamer is toch wel zijn bedje. Ik vind het zo schattig om hem in dat bedje te zien liggen tussen al zijn knuffels.

Waar ben je het meest trots op en waarom?

Ik ben er daarom ook trots op dat wij ook elke keer voor weinig geld zoiets gaafs voor elkaar weten te krijgen en struin daarom ook alle winkels/internet af voor de leukste budget parels. Dit wil ik ook dmv mijn  account @huusjeinderij aan jullie laten zien.

Heb je budget/ shops tips?

Jazeker, je kunt op marktplaats veel leuks vinden door goed te zoeken en dingen op te knappen. En als je iets leuk vindt, check altijd of je het ergens goedkoper kan krijgen. Dus niet direct kopen,  maar goed uitzoeken of ergens goedkoper is. Je bespaart toch best veel dan.

Waar heb je jouw specifieke spullen vandaan?

De spullen die ik gekocht heb, zijn van de volgende merken/ winkels:

Xenos: tipi, rotan kleed

Kwantum: behang, wandrek, boekenbak

Ikea: panda, tijger, kameel, apen knuffels

H&M home: de staande giraf

Favoriete webshops/ instagram accounts:

www.leukemeuk.nl voor de gaafste wanddeco

@lovtamsterdam waar die geweldig rafia leeuw vandaan komt dit is trouwens maat xl

@liloforkids waar die geweldig xl leopard kussen vandaan komen ook maakt zij de gaafste knuffels in de vorm van een bunny, maan of wolk. Ik heb hiervan de bunny en de xl leopard kussens

Heb jij ook een baby of kinderkamer die je wilt delen? Stuur ons dan een mailtje!

Op zoek naar meer kinderkamer inspiratie?

Sharon

Ik ben Sharon Trügg 34 jaar, getrouwd en moeder van Isis Zofia 5 jaar en Jimi Davis 2 jaar. Zelf ben ik eigenaresse van de webshop Zoofs.nl en heb ik een winkel Zoofs Conceptstore in het centrum van Boxtel. Wij bieden de hipste handmade kinderkleding en accessoires aan van de mooiste Nederlandse handmade merken.