Oh wat een geweldige kinderkamer is dit! Hier zou je zelf als kind toch ook willen wonen? Wij zijn fan!

Waar haal jij je kinderkamer inspiratie vandaan?

Grotendeels via Instagram. Ik volg verschillende shops en merken en ben zo altijd op de hoogte van de laatste nieuwe trends en artikelen. Ook vind je zoveel accounts met mooie kinderkamers! Op Etsy vind je ook heel vaak fijne kleine winkeltjes met unieke producten!
Voor de rest volg ik gewoon mijn eigen gevoel wat ik wel en niet mooi vind.

Welke kinderkamer meubels heb je en waar komen ze vandaan?

Het grote dressoir komt van de Ikea, welke ik heb geverfd en nieuwe knopjes op gezet.
Sinds kort heeft hij ook een nieuw bed van Manowoods, hier is hij super trots op want hij heeft het zelf mogen kiezen! Zijn vorig bedje is nu een gezellig leesbank geworden.

Kinderkamer Shanah kastje

Heb je alles nieuw gekocht?

Ja, we hadden niet echt meubels op overschot of vrienden die meubels weg deden. Daarnaast ben ik ook erg koppig wat ik wil voor een kamer en wat absoluut niet. Iets nieuw kopen is daarom meestal ook gemakkelijker. Al wisselen mijn zonen ooit wel eens van meubels als ik de kamers opnieuw wil herinrichten.

Voor welke kleuren hebben jullie gekozen en waarom?

1 ding was voor mij erg belangrijk; het moet gezellig ogen en warmte uitstralen! Dus heb ik ook gewerkt met zachte tinten als basis.
Ik wilde graag een accent muur met een behang. Samen hebben we deze toffe vliegende ganzen uitgekozen. Vervolgens zijn de rest van de muren wit en mat poeder. Muurschilderingen zijn door mezelf met de hand aangebracht. De houten elementen in de kamer zorgen ook voor een warme gezellige sfeer.

Wat is je favoriete plekje en waarom?

Toch wel zijn nieuwe bed. Het is het favoriete plekje van mijn zoon om van de glijbaan te glijden of gezellig een boekje te lezen.
De vorm van het huisje in combinatie met de stoffen klamboe geef het echt een knus en geborgen gevoel.
Kinderkamer Shanah bed

Waar ben je het meest trots op en waarom?

Ik ben het meeste trots op de volledige styling van zijn kamer. Ik heb alles zelf uitgezocht en alle werken uitgevoerd, van behangen tot verven, gaten boren.. noem maar op. Vooral de blik van mijn zoontje toen hij het eindresultaat zag.. op iets trotser kan je toch niet zijn 🙂
Kinderkamer shanah huisje

Van welke accessoires word jij heel blij?

Ik kan enorm genieten van items die door kleine bedrijfjes zijn gemaakt, je hebt dan een nauw contact met de mensen die effectief jouw spullen maken en ze zijn stuk voor stuk origineel! Zo heb ik op zijn kamer handgemaakte houden nachtlampen die van polen komen, dinosaurus wandhangers van australia en een custom made poster gebaseerd op het karakter van mijn kind. Fantastisch toch?!
Kinderkamer shanah accessoires

Heb je budget/ shops tips?

Ik koop vooral graag duurzaam. Dit vind ik erg belangrijk omdat ik weet waar de producten vandaan komen, met liefde gemaakt zijn en erg belangrijk, in goede omstandigheden gebeurd. Ook is de kwaliteit van de spullen veel beter, waardoor ze langer meegaan. Shops waar ik graag koop voor allerhande leuke decoratie, speelgoed en interieur:

Babykamer keuken

Waar heb je jouw specifieke spullen vandaan?

De spullen die ik gekocht heb, zijn van de volgende merken/ winkels:

Houten speelhuisje: Woolandwoodies
Regenboog en hert nachtlampje: Little Lights
Keukentje, stoffen klamboe en vilten autobaan: Sebra
Posters: Pax and Hart, Fine little day, Dinoraw en Gulligul
Vloerkleden: Liewood, Oyoy and Kidsdepot
Bed: Manowoods
Kast: Ikea
Behang: Studio Onszelf

Heb jij ook een baby of kinderkamer die je wilt delen? Stuur ons dan een mailtje!

Bekijk ook de andere babykamers:

Shanah
Hoi! mijn naam is Shanah. Ik ben 29 jaar en de mama van Lex (3) en Boris (2).
In het dagelijkse leven werk ik als kinderverzorgster maar in mijn vrije tijd dompel ik mij
onder in de wereld van kids interieur, fashion en styling!
Mijn foto’s kan je volgen op www.instram.com/borrie_n_lex