Omdat kleine kindjes snel groot worden, zoeken we nu ook leuke kinderkamers. Met uiteraard weer foto’s én informatie over inspiratiebronnen, winkels en handige tips.

Deze week de kinderkamer van Annemieke of nouja eigenlijk van Levi. Want hij is de trotste eigenaar van deze kamer.

Waar haal jij je babykamer inspiratie vandaan?

Deze keer kwam mijn inspiratie deels van mijzelf en ook wel een beetje via Pinterest. Er zat een idee in mijn hoofd hoe ik het wilde hebben maar iemand moest mij nog helpen met de uitwerking. Wat ik wel zeker wist het word een hele stoere zwart wit jongens kamer! En dat is naar mijn idee zeker geslaagd.

Welke kinderkamer meubels heb je en waar komen ze vandaan?

Het leuke huisjesbed hebben wij laten maken door een timmerman die ik heb benaderd via marktplaats. Als je “huisjesbed” intikt komen er verschillende tevoorschijn en kun je kiezen voor eentje uit de buurt. De zwarte kast kochten we bij de Ikea.

Bedhuisje Levi kinderkamer

Heb je alles nieuw gekocht?

We hebben voor Levi zijn kamer alles nieuw gekocht. We hebben alles afgespeurd voor we definitief dingen gingen kopen.

Voor welke kleuren hebben jullie gekozen en waarom?

We hebben gekozen zoals je ziet op de foto’s voor de kleuren zwart wit. Levi heeft het altijd over “black” en zoals hij het zegt is dat zijn mooiste kleur haha. Zelf vind ik het ook een toffe kleur maar ook gewaagd. Je moet het wel echt aandurven!

Wat is je favoriete plekje en waarom?

Dat is toch wel echt de wand van het speelhuisje. Het is een losse wand in zijn kamer met daarachter speelruimte. Achter de wand staat een speelkeuken een tafeltje en stoeltjes en nog meer zakken met speelgoed. De wand hebben we helemaal naar wens beplakt met stickers die Forestandbear samen met ons op maat heeft bedacht en uitgewerkt. Echt super tof iets wat nog niemand heeft!

Waar ben je het meest trots op en waarom?

Dat is het geheel van de kamer. Het huisjesbed, de muren met stickers, het speelhuisje. De kamer van Levi is voor ieder kind wel een droom denk ik.

Kinderkamer levi deur

Van welke accessoires word jij heel blij?

Ik houd van accessoires! Zo komt het leuke hinkelkleed bijvoorbeeld gewoon bij alieexpress vandaan. De muurstickers zijn natuurlijk gewoon te tof (Forestandbear). En ben ik ook heel blij met de tipi en de aap en de lamp aan zijn bed.Kinderkamer kast

Heb je budget/ shops tips?

Ik word vooral heel vrolijk en blij van alle leuke shops op instagram! Vooral voor Levi zijn kamer ben ik Forestandbear echt heel dankbaar! Ik had het zelf nooit zo strak allemaal kunnen verven en ben dan heel blij met de stickers die zij voor mij heeft ontworpen.

Waar heb je jouw specifieke spullen vandaan?

De spullen die ik gekocht heb, zijn van de volgende merken/ winkels:

Muurstickers – Forestandbear
Tipitent – Kruidvat
Huisjesbed – timmerman via Marktplaats
Kast – Ikea
Knuffelaap – Babypark
Naamslinger – Formido
Lamp aan bed: Kwantum
Dekbedovertrek – Leen Bakker
Kleed zwarte beer – Babypark
Kleed hinkelen – Alie express
Nepplantjes – Ikea

Heb jij ook een baby of kinderkamer die je wilt delen? Stuur ons dan een mailtje!

Bekijk ook de andere Binnenkijkers:

Annemieke Baars
Hi, ik ben Annemieke Baars en 3,5 jaar geleden getrouwd met Teunis Baars. Na een jaartje kregen we samen een mooie zoon Levi, hij is nu inmiddels 2,5. Een echt trotse grote broer al! Hij is zo blij dat hij een broertje mag krijgen en gaat dan ook graag alle controles en echo’s met ons mee. Ik werk zelf in de kinderopvang. Het is een leuke kleinschalige kinderopvang met vooral veel buitenleven en dieren! Levi gaat ook 2 dagen mee en zijn broertje strakjes ook. We hebben net een verhuizing achter de rug van Maasdam naar Strijen. Een mooi nieuw fris huis met een strakke maar ook rustgevende inrichting. Dit is allemaal te volgen via mijn Instagram en Facebook Annemieke Baars.