De babykamer van Style and Sugar, oftewel Greet. Zij heeft een eigen interieurblog en dat zie je ook wel terug in de babykamer. Hoe leuk is deze babykamer voor een meisje!

Waar haal je je inspiratie voor de babykamer vandaan?

Van internet (Pinterest), tijdschriften en bij andere mensen. Heerlijk om binnen te kijken in andere interieurs! In deze babykamer zie je ook wat invloeden van buitenaf, bijvoorbeeld wat boho items die zo uit Marokko kunnen komen.

Welke meubels heb je en waar komen ze vandaan?

Onze commode is het duurste meubel (van Kidsmill), het ledikantje en de linnenkast van de IKEA, het hangplankje boven de commode met opbergruimte is een DIY, de plankjes zijn ook van de IKEA en zijn een hack, van de Bekvam kruidenrekjes. 

Shot babykamer greet commode Gouden mobiel babykamer

Heb je alles nieuw gekocht?

Voor in de babykamer de meubels wel, maar de box beneden en het wiegje zijn bijvoorbeeld tweedehands en ik kocht ook wat kleertjes via Marktplaats. Ik vind dat belangrijk. Niet alles hoeft nieuw te zijn, duurzaam is key!

Wiegje babykamer Greet

Voor welke kleuren heb je gekozen en waarom? 

Ik wilde niet teveel roze gebruiken, maar uiteindelijk zie je hier en daar nog wel roze terugkomen haha. Ach, het mag ook, het is een meisjeskamer. Om het kamertje niet te zoet te maken koos ik voor de kleuren donkergrijs, lichtgrijs, nude en bruin. Een beetje een boho babykamer!

Wat is je favoriete plekje en waarom?

In dit kamertje vind ik vooral de commode met opbergruimte erg fijn, evenals het mooie hemeltje boven het ledikantje. 

Waar ben je het meest trots op en waarom?

Op het zelfgemaakte meubelstuk boven de commode, gemaakt door mijn vriend Maurice. Voor de werkbeschrijving neem gerust een kijkje op mijn blog!

Van welke accessoires word jij heel blij?

De lieve knuffels die ik kreeg en tijdens mijn zwangerschap kocht (de zwaan, rammelaar, konijn etc), de vele mooie opbergmanden en haar kleine snoezige kleertjes en schoentjes. Bijna niet voor te stellen dat ze dit binnenkort draagt.

Heb je budget/ shop tips?

Kijk voor bepaalde merkjes altijd eventjes op Marktplaats! Het is echt de moeite waard, zo kocht ik bijvoorbeeld een paar kledingsetjes tweedehands en vonden we daar onze second hand Bopita box. Geen kras te bekennen en dat voor een klein bedragje!

Waar heb je bepaalde dingen gekocht??

Ledikant en grijze kast – Ikea
Gouden mobiel maan en sterren – Urban Outfitters
Bedhemel Bark – Konges Slojd
Bedomranding sterren – Konges Slojd
Grijs ledikant deken – Numero74
Opbergmand franjes – Leen Bakker
Dierenhoofd met kroontje – Fabels out of Vintage
Swaan Penelope – Meri Meri via vtwonen
Bruine rammelaar – Konges Slojd
Witte ribstof Nijntje – gekregen
Cuddle konijn – Mies & Co
Letterbord – Funkk.eu
monochrome regenboog hout -Grimss wooden toys
Leopard schoentjes – Camels & Co
Kussen ster powder – Numero74
Rozebruin opbergkrat – Eef Lillemor
Stippenbehang – Esta Home

Greet

Hi, mijn naam is Greet van der Veen, 27 jaar en zwanger van ons eerste kindje – een meisje, die wij verwachten in maart dit jaar. Heel erg spannend allemaal! In het dagelijks leven werk ik parttime bij een makelaardij en werk ik daarnaast aan mijn eigen bedrijf én interieurblog www.styleandsugar.nl 

Ik blog wekelijks over de leukste onderwerpen, schrijf reviews en geef interieuradvies. Door de komst van ons kindje ben ik nu wat rustiger aan aan het doen en ik kijk er heel erg naar uit om haar te ontmoeten! Ik ervaar mijn zwangerschap tot nu toe nog als een feestje. Ik ben bijna niet misselijk geweest, en ben buiten dat ik af en toe flink vermoeid ben nog steeds fit. Ik vind het erg speciaal om zwanger te zijn en koester alle momenten, zoals mijn babyshower, de lieve cadeautjes en de mooie zwangerschapsshoot die ik onlangs heb gedaan. Op dit moment heb ik verlof! De babywasjes zijn klaar en het genieten kan beginnen.