Weer een nieuwe Binnenkijken in de babykamer van! Deze week de geweldige babykamer van Sanne. Met de kleur zwart in de hoofdrol. You love it or you hate it. We love it!

Waar haal je je babykamer inspiratie vandaan?

Alles in een huis moet kloppen en op een natuurlijke manier in elkaar overvloeien. Hierbij laat ik mij inspireren door de Chinese filosofie Feng shui. Feng shui gaat over de relatie tussen de mens en de leef- of werkomgeving en is gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreëerde vormen. Als dit niet het geval is ‘voel’ je dit meteen.

Pinterest heb ik gebruikt om een moodbord samen te stellen. Door foto’s te bewaren die me aanspraken kreeg ik een goed beeld van de stijl die ik voor ogen had. Daarnaast wilde ik graag een stijlvolle kamer die onze kleine ook nog leuk zou vinden als hij iets ouder is.  

Welke meubels heb je en waar komen ze vandaan?

Omdat het een compacte kamer is heb ik voor een grote ladekast van IKEA gekozen. Deze gebruiken we als commode en als kledingkast. Tygo’s bedje hebben we gekocht bij Babypark en de schommelstoel was een kraamcadeau van Oma. Deze komt bij Babyplanet vandaan. Ik wilde perse een ‘open’ ledikant omdat dit ruimer lijkt in een kleine kamer. 

Heb je alles nieuw gekocht?

Lang heb ik gezocht naar een dergelijk ‘open’ vintage ledikantje. Ik had een (giet)ijzeren exemplaar in gedachten. Dat wat ik vond op Marktplaats was erg kostbaar. Uiteindelijk was ik goedkoper uit bij Babypark en had ik ook nog eens een ledikant die precies aan onze wensen voldeed!

Babykamer ledikant Sanne

Voor welke kleuren heb je gekozen en waarom? 

Zwart heb ik als basiskleur gekozen. Zwart is een elegante krachtige kleur die je niet vaak ziet in babykamers. Ik houd van een unieke styling. Als accentkleur heb ik goud gebruikt. Goud creëert rust en deze kleur stemt vrolijk en positief, een ideale tegenhanger. 

Wat is je favoriete plekje en waarom?

Mijn favoriete plekje is de schommelstoel. Hier geniet ik van onze zoon en zijn prachtige kamertje.

Waar ben je het meest trots op en waarom?

Het meest trots ben ik op de zwarte wand waar de grote ladekast tegen aan staat. Ik wist dat het mooi zou staan met de houten decoratie en unieke kastknoppen die ik met zorg zelf bij elkaar heb gezocht. Mijn omgeving had hun vraagtekens bij ‘al dat zwart’. Als ik dan in de schommelstoel zit met Tygo ben ik ontzettend trots op mijzelf dat ik het zo goed heb gestyled. Toen het klaar was heb ik dan ook even gehuild van geluk.

Babykamer shot Sanne

Van welke accessoires word jij heel blij?

De persoonlijke (kraam)cadeaus die we hebben gehad maken de kamer helemaal af. De Nijntje nachtlamp vind ik geweldig evenals de vliegtuiglamp. Daarnaast ik ben verliefd op de herinneringskist gemaakt door een goede vriendin, met hetzelfde patroon als het behang.

Heb je budget/ shop tips?

Standaard meubelen, zoals een IKEA kast, kun je heel goed pimpen met net even andere kastknoppen. Zo tover je iets standaards om in iets unieks!

Babykamer kastknopjes

Heb je nog tips voor waar je bepaalde dingen goed kunt shoppen?

Kidzsupplies heeft heel veel mooie accessoires en lifestyle producten voor een babykamer.

Babykamer accessoires Sanne

Bekijk ook de andere babykamers:

Sanne

Hoi! Ik ben Sanne Gerdez, verloofd met Rowdy Veen en moeder van Tygo. Tygo is geboren op 3 oktober 2018. Dat zwanger worden en blijven niet vanzelfsprekend is hebben wij ondervonden. De kans op natuurlijke zwangerschap was klein en na een traject van ruim 3 jaar was daar de positieve zwangerschapstest. Een droom die eindelijk uitkomt. Ik kon dan ook niet wachten met het inrichten van de babykamer!

Voor mijn 18de  verjaardag ben ik negen keer verhuisd met mijn moeder en zusjes. In mijn studentenperiode ben ik ook nog eens negen keer verhuisd. Ik hielp mijn moeder al van kleins af aan met het verschuiven van de meubelen op zoek naar de beste opstelling om het gezellig te maken. Met een minimaal budget en spullen probeerden we van elke nieuwe plek onze thuishaven te creëren. Hier is mijn passie voor interieurstyling ontstaan. In maart ga ik mijn passie verder professionaliseren door een opleiding vastgoedstyling te volgen! Daar heb ik ontzettend veel zin in. Je kunt mij ook volgen op  insta @casagerdez.