Binnenkijken in de babykamer van Michelle

/, Zwanger/Binnenkijken in de babykamer van Michelle

Binnenkijken in de babykamer van Michelle

Waar haal jij je babykamer inspiratie vandaan?

Van tevoren wist ik al precies hoe ik het wilde hebben. Instagram en Pinterest zijn natuurlijk super om wat extra inspiratie op te doen!

Welke kinderkamer meubels heb je en waar komen ze vandaan?

Oei, ik heb ze echt overal en nergens vandaan! Het zwarte ledikantje komt van Babypark, de commode is heel simpel van Ikea, net zoals de stoel. De kledingkast kochten we bij de Babydump. Het roze jute kleed vond ik via bol.com. Super fijn dat ie lekker mee kleurt met de roze muur.

De standaard kamertjes zijn niet echt mijn ding! Ik vind het wel leuk juist dat alles een beetje anders is. Wij hebben alles nieuw gekocht, ook omdat het ons eerste kindje is. Wel vrij basic / tijdloos, zodat het eventueel (als het ons gegund is) nog een tweede keer mee kan.

Voor welke kleuren hebben jullie gekozen en waarom?

Natuurlijk voor een roze kleur. Maar wel een stoere roze kleur. Ik heb niks met fuchsia roze of dat soort tinten. Deze kleur op de muur vind ik echt perfect! Ik verbaas me er nog steeds over dat ik het zo mooi vind, ik ben normaal niet zo van de kleur!

Commode Michelle

Wat is je favoriete plekje en waarom?

Ik loop elke dag wel even het kamertje binnen om even te rommelen en te kijken. Vooral de haak aan de muur boven het bedje, hebben al verschillende dingen aan gehangen! Zo blijf je lekker bezig hihi.

Wanddecoratie babykamer michelle

Waar ben je het meest trots op en waarom?

Ik ben vooral blij dat het een mooi geheel is geworden. De basis zwart en wit, maar door de gouden accessoires, de roze muur en spullen en af en toe een luipaard printje past het toch allemaal mooi bij elkaar.

Van welke accessoires word jij heel blij?

Ik ben dus wel een echte fan van luipaard print, dus je ziet er best wat spulletjes van terug. Ik vind de wandrekjes (die ik zwart heb gespoten) heel tof geworden om leuke accessoires op te zetten!

Heb je budget/ shops tips?

Kijk eens verder dan de grote baby winkels. Ze hebben ook echt leuke spullen bij de Zeeman en Wibra. Van accessoires tot kleertjes, het hoeft allemaal echt niet super duur te zijn! Ik vind voor accessoires de H&M home ook heel leuk. Net iets duurder dan bovengenoemde winkels, maar wel super leuke spullen. Het gouden spiegeltje boven het bedje komt bijvoorbeeld daar vandaan!

Heb jij ook een baby of kinderkamer die je wilt delen? Stuur ons dan een mailtje!

Bekijk ook de andere babykamers:

michelle

Hi, mijn naam is Michelle samenwonend  met Maarten in Ridderkerk en ik ben 26 jaar oud.

Wij verwachten ons eerste kindje in oktober 2019. Super spannend maar we kunnen haast niet meer wachten! Je kunt mij volgen op Instagram mich.wonen.

2019-08-25T20:39:57+02:00

Neem even een momentje..

Om onze privacy verklaring te lezen en kennis te nemen van de gegevens die wij van je opslaan. Klik op 'AVG Instellingen' om je eigen instellingen te beheren.

Privacy verklaring | Sluiten
AVG Instellingen