Dit keer de leuke en originele babykamer van Melissa. Zij is op dit moment zwanger van een meisje.

Waar haal jij je babykamer inspiratie vandaan?

Voornamelijk van Instagram of Pinterest. Hoewel ik op Pinterest heel weinig kijk. Jammer genoeg gun ik mezelf ook nooit tijd voor een tijdschrift. Ik haal dus vooral veel inspiratie uit online webshop/woonwinkels en Instagram.

Welke kinderkamer meubels heb je en waar komen ze vandaan?

Mijn commode en kledingkast scoorde ik op Markplaats. Deze heb ik gepimpt tot wat ze nu zijn. Opnieuw geverfd en nieuwe deurknopjes. Nog steeds erg blij met dit resultaat. Ik vond de standaard kamertjes totaal niet mijn smaak. Omdat ik een kleine zwak heb voor de kleur goud was het een makkelijke keuze om voor een gouden ledikant te gaan. Deze komt van Polini kindermeubels.

Babykamer Melissa wiegje

Mijn wiegje komt van @wiegelwaggels. Zoek je een vintage wiegje? Neem dan zeker even een kijkje op haar account!

Voor welke kleuren hebben jullie gekozen en waarom?

Ik wilde een rustige basis en ik koos daarom voor zachtroze. Door de basis vrij simpel te houden kun je met de meubels en accessoires uitpakken en echte eyecatchers plaatsen.

Wat is je favoriete plekje en waarom?

Momenteel ben ik vaak te vinden in het kamertje. Heerlijk gevoel dat er straks een klein meisje in het wiegje ligt. Ik wil graag nog een lekkere zitstoel om borstvoeding zo comfortabel mogelijk te maken. Dit zal dan absoluut mijn favoriete plekje worden.

Waar ben je het meest trots op en waarom?

Toch wel de koffers aan de muur. Deze komen van de kringloop en markplaats. Eerste instantie wilde ik er een tafeltje van maken maar bedacht me later dat ze als ‘plank’ aan de muur ook erg leuk fungeren. Natuurlijk met een ‘Touch of gold’ 😉

Babykamer Melissa koffertjes

Van welke accessoires word jij heel blij?

Dieren en gouden items.

Heb je budget/ shops tips?

Jazeker, je kunt op Marktplaats veel leuks vinden door goed te zoeken en dingen op te knappen. En als je iets leuk vindt, check altijd of je het ergens goedkoper kan krijgen. Dus niet direct kopen,  maar goed uitzoeken of ergens goedkoper is. Je bespaart toch best veel dan.

Waar heb je jouw specifieke spullen vandaan?

De spullen die ik gekocht heb, zijn van de volgende merken/ winkels:

Kidsdeco, Lidor en Donebydeer is een erg leuk merk!

De schommel: Kidsdeco

De Giraffe: Bol.com (melissa&doug)

Verschoonmand: Olli Ella

Behang: Rebelwalls (fresco)

Muur kleur: Plaster (paintandpaperlibrary)

Vloer: Aruba van Hollandsche vloeren te koop bij @vindjevloer.nl

Heb jij ook een baby of kinderkamer die je wilt delen? Stuur ons dan een mailtje!

Bekijk ook de andere kinder/ babykamers:

Melissa

Mijn naam is Melissa Kant en ik woon samen met mijn man en zoontje in Leerdam.

Op dit moment ben ik 34 weken zwanger van een dochter. Naast het beheren van mijn instagram account @interieur_huisjekant werk ik als sales executive bij Van der Valk Utrecht.