Waar haal jij je babykamer inspiratie vandaan?

Instagram natuurlijk, Pinterest en tijdschriften.

Welke kinderkamer meubels heb je en waar komen ze vandaan?

Eenpersoons bed : Flexaworld
Mini poppenbed: Done by Deer (gekocht bij: Liefenkleinshop)
Kledingkast: Sixties kast van Babypark (deze is nog overgebleven van haar babykamer, ik heb van dezelfde lijn ook de commode & bedje gehad)
Houten trap: Laten maken door een hout bedrijf
Krukje: Zelf voor de helft geschilderd maar nieuw gekocht bij Ikea

Babykamer accessoires Marlie

Accessoires:

Ronde spiegel: Kruidvat
Lamp: Kwantum
Dekbed: Kruidvat
Panterkop: Doinggoods (gekocht bij Koekwaus)
Gehaakte naam Lila-lux : Jibbejebba
Lightbox letter: Hema
Lightbox: alittlelovelycompany
Wandkleed: Karwei
Houten camera: Barenbloos.nl
Noodoll knuffel: Noodoll

Heb je alles nieuw gekocht?

Ja, alles op haar kamer is nieuw gekocht. Toen wij (ik en mijn ex) Lila’s babykamer kochten, hebben we bewust gekozen om alles nieuw te kopen omdat het idee was dat Lila niet het enigste kind zou blijven. Wij zijn al snel na de geboorte uit elkaar gegaan dus een broertje of zusje voor Lila is er niet meer van gekomen. Maar wie weet, ooit, met mijn vriend. Op zich wel handig dat ik dan toch alle spullen voor een babykamer al heb.

Babykamer Marlie plankje

Voor welke kleuren hebben jullie gekozen en waarom?

Mijn lievelingskleur is roze. Ik zou het liefst het hele huis roze willen, van de muren tot de meubels en roze accessoires maar dat vindt vriendlief helaas een minder goed idee. Vandaar dat ik sowieso de kleur roze wilde gebruiken op Lila’s kamer want dat is de enige kamer waar ik vrijspel heb. Daarnaast vind ik roze leuk bij een meisje, en roze kleurt bij bijna alles (wat ik mooi vind). Vooral de combinatie roze met stipjes & panterprint vind ik súper leuk, lekkere print & kleur mix moet kunnen op een kinderkamer.

Wat is je favoriete plekje en waarom?

Ik ben fan van haar hele kamertje, ik kan niet persé kiezen wat ik het leukste vind. Ik vind het altijd fijn als ik ’s avonds een boekje voor lees, naast haar in haar eigen bed.

Waar ben je het meest trots op en waarom?

Ik vind de kleuren en print combinaties het mooiste. De verschillende roze vlakken op de muur, de materiaal mix van accessoires, de stipjes op de wand & haar panterprint dekbed.

Van welke accessoires word jij heel blij?

Haar houten camera van BarenBloos vind ik te gek, ze maakt er ook regelmatig zelf foto’s mee 😉

Het poppenbedje van Done by Deer waar haar reserve Aapie (knuffel) altijd slaapt, die ze ook instopt, kusjes en knuffels geeft voor ze zelf gaat slapen. Een echte poppen(knuffel)mama is Lila 🙂

En natuurlijk de panterkop van Doinggoods (gekocht bij: Koekwaus)

Ook de ronde spiegel vind ik leuk omdat ze hier vaak zelf in kijkt wat ze van haar outfit vindt na het aankleden s’ochtends😅.

Heb je budget/ shops tips?

Ik ben enorm fan van Kruidvat, Zeeman & Wibra. Vaak spot ik in de folders op het Instagram kanaal van: Budgethome

Elke zondag of maandag post zij in haar stories de beste, leukste budget tips. Dit varieert van interieur, tot kids, tot fashion of planten budgettips. Super handig dus om te volgen want zij heeft alle budget tips al uitgezocht!

Vaak probeer ik wat duurdere items af te wisselen met budget items. Dit geld niet alleen voor haar meubels en accessoires maar ook voor haar kleding. Het moet natuurlijk wel leuk blijven 😉 en budget zegt niks over hóe leuk iets kan zijn. Haar panterdekbed bijv. van Kruidvat gescoord voor 15 euro 👌😍

Heb jij ook een baby of kinderkamer die je wilt delen?

Stuur ons dan een mailtje!

Bekijk ook de andere babykamers:

Marlie

Mijn naam is Marlie Schippers, ik ben trotse moeder van mijn dochter Lila-Lux (3,5), wij wonen samen in Schijndel (Brabant de gekste) met mijn vriend Eldert. Hij is niet de biologische vader van Lila. Maar wel de állerbeste bonus-papa!

Lila is om het weekend en elke woensdag bij haar vader en de rest van de tijd bij ons! Ik werk op de marketing afdeling bij Invito & Le Ballon en ben o.a. verantwoordelijk voor de social media kanalen & nieuwsbrieven (mailings) die wekelijks uitgestuurd worden naar al onze klanten. Ik werk 28 uur, de ene week 3 en de andere week 4 dagen. De weken dat ik 4 dagen werk, vind ik vaak best pittig maar de werk/privé balans heb ik daarin wel gevonden.

Wij houden ontzettend veel van reizen, weekendjes weg & erop uit gaan! Lekker eten met vrienden en familie of thuis uitgebreid koken, netflix kijken wij meer dan televisie & voor mij is hét hoogte puntje van de week met stip op 1 maandag: MOMDAY! Ik en Lila doen altijd samen de weekboodschappen, drinken koffie met vriendinnen, knutselen thuis wat & in de avond ga ik altijd sporten. Lekker burgerlijk, heerlijk, dat compenseert zo lekker de weekenden dat ze er niet is. Ik zie nu al op tegen Oktober, dé maand dat ”mijn kleine baby” 4 (!) wordt, onze maandagen samen ga ik het meeste missen!

Je kunt mij ook volgen op Instagram: Marlie.and.Lilalux.