Waar haal jij je babykamer inspiratie vandaan?

Ik ben echt een groots Instagram fan! Hier haal ik dan ook dagelijks mijn inspiratie vandaan samen met Pinterest. Die 2 samen is echt een top combi!

Welke kinderkamer meubels heb je en waar komen ze vandaan?

In Maeve zijn kamer heb ik 1 pronkstuk en dat is de commode. Deze commode is namelijk van mijn vader geweest wat het extra bijzonder maakt. Toevallig was deze ook nog in de perfecte kleur dus was het niet nodig hier iets aan te veranderen.

Babykamer Marisa commode

Heb je alles nieuw gekocht?

Nee, naast mijn (hobby)liefde voor instagram heb ik ook nog een andere liefde en dat is de kringloop! Je vind mij hier wekelijks en ik vind er echt de mooiste schatten! Zo heb ik Maeve zijn wiegje, krantenbak, bamboe krukje en kapstok bij verschillende kringlopen vandaan.

Voor welke kleuren hebben jullie gekozen en waarom?

Ik krijg hier dagelijks vragen over, de kleur die bij Maeve op de muur zit heet tasty toffee en is van Flexanl! Echt een top kleurtje en vind ik gewoon heel mooi bij Maeve passen.

Babykamer kleur Marisa

Wat is je favoriete plekje en waarom?

Ik heb veel favoriete plekjes in zijn kamer, maar naast de commode ben ik ook echt heel blij met het voorlees hoekje. Mijn man en ik zijn gek op voorlezen en dit is ook echt een onderdeel van ons avondritueel. We hebben daarom ook bewust op elke kamer een voorleesplekje gecreëerd.

Babykamer Marisa overzicht

Waar ben je het meest trots op en waarom?

Ik ben echt het meest trots op de commode! Naast dat hij voor mij een waardevolle betekenis heeft vind ik hem ook echt prachtig. De mooie vintage uitstraling samen met het plankje erboven maakt voor mij het plaatje compleet. Ik probeer zoveel mogelijk in dezelfde tinten te blijven en kan ook echt genieten als ik weer iets nieuws heb gescoord.

Van welke accessoires word jij heel blij?

Ik heb eigenlijk teveel accessoires waar ik blij van word! Al mijn kringloopvondsten, de verschoningsmand van jutenjuullifestyleforkids, het beddengoed van swedisch Lines en witlofforkids en het gehaakte plaid van mijn oma.

Heb je budget/ shops tips?

Kringloop als je van vintage, bamboe en riet houdt, je vindt hier echt de mooiste schatten! Maar ik deel ook graag nog wat van mijn favoriete website/ instagram accounts met jullie.

Webshops:

https://themilkminimalist.com/

https://www.jutenjuul.nl/

https://www.witlofforkids.com/

https://www.vantesnl.nl/

Instagram accounts (waarbij je via een dm kunt bestellen):

Dolliedotje
Liefsuitgemert

Overige budgettips:

Action
Wibra
Zeeman
H&M Home
Kwantum
Ikea
Karwei

Wanneer je van bepaalde dingen de merken/ winkels weet, zou je die er dan bij willen zetten?

De echte eyecatchers in Maeve zijn kamer som ik even voor jullie op:

– de tijgerkop van doinggoods via  https://www.littledreamers.nl/
– de verschoningsmand van olliella via  https://www.jutenjuul.nl/
– de grote hangmanden van https://www.bybazz.com/
– de maanhanger van  https://www.woodnkids.nl/
– de zeegras olifant van  https://www.noamay.nl/
– de rieten placemat van https://koyaliving.nl

Zien jullie nog iets waarvan je graag wilt weten waar het van is of heb je nog vragen? Stuur mij gerust een (privé)berichtje!

Liefs Marisa

Heb jij ook een baby of kinderkamer die je wilt delen?

Stuur ons dan een mailtje!

Bekijk ook de andere babykamers:

 Marisa

Hi, mijn naam is Marisa Dors-Vos en ik ben 31 jaar oud. Ik woon samen met de liefste man en vader van onze 3 kinderen in het oh zo mooie Zwolle.

Op dit moment ben ik een ‘’stay at home mom’’ vanwege lichamelijke klachten die ik heb opgelopen tijdens mijn laatste 2 zwangerschappen. Wij hebben 1 dochter Mailiyah (5) en 2 zonen Maeyson (1) en Maeve (0).

Vind je het leuk om meer van ons  te weten te komen? Neem dan vooral een kijkje op mijn IG account: Huisje Dors. Hier deel ik bijna dagelijks een kijkje in ons leven, kom je ons ook volgen?