Hoe leuk, het inrichten van de babykamer! Daar kun je wel wat extra inspiratie bij gebruiken. En die vind je in deze rubriek “Binnenkijken in de babykamer van… ” Met uiteraard foto’s van de babykamer maar ook informatie over inspiratiebronnen, winkels en handige tips.

Deze week de babykamer van Kelly en haar zoontje Toby.

Waar haal jij je babykamer inspiratie vandaan?

Eigenlijk overal wel. Uit woonbladen, Instagram, maar ook gewoon op straat kan ineens een idee opkomen.

Welke kinderkamer meubels heb je en waar komen ze vandaan?

De commode en kast komen van marktplaats en hebben we zelf een likje verf gegeven. En het ledikant is van IKEA.

Babykamer Kelly commode

Heb je alles nieuw gekocht?

Zeker niet. Zoals ik net zei komen de kast en commode van marktplaats. Ik vond het juist leuk om iets voor een prikkie te kopen en zelf op te knappen.

Voor welke kleuren hebben jullie gekozen en waarom?

Naturel tinten gecombineerd met groen en een tikje roest en okergeel. We wisten het geslacht van ons kindje niet dus moest het een kamertje worden wat voor beiden kon. We hebben gekozen voor de bohemian jungle look met planten en veel dieren.

Wat is je favoriete plekje en waarom?

Bij het ledikantje met het fijne hemeltje. Dat geeft toch wel een knusse en geborgen sfeer in dat hoekje.

Babykamer ledikantje Kelly

Waar ben je het meest trots op en waarom?

Dat het een uniek kamertje is geworden. Ik kreeg van veel mensen te horen dat ze het zigzagpatroon op de muur zo origineel vinden. Daar ben ik dan trots op.

Van welke accessoires word jij heel blij?

Dat zijn er wel meerdere. Maar een nieuw item is de houten leeuw aan de muur. Onze zoon is van sterrenbeeld ook een leeuw en dat geeft het net iets extra’s. Qua oud item zijn het de oude Jip en Janneke boekjes waar ik vroeger ook uit ben voorgelezen.

Kinderboekjes babykamer Kelly

Heb je budget/ shops tips?

Ja, kijk vooral op marktplaats voor meubels! Je kunt daar zoveel leuke en unieke items voor een prikkie vandaan halen. Zo was onze commode maar 20 euro en de kast 40! En struin instagram eens af via verschillende kinder/baby hastags. Zo kom je soms aan de leukste kleine webshops met unieke producten.

Waar heb je jouw specifieke spullen vandaan?

De spullen die ik gekocht heb, zijn van de volgende merken/ winkels:

Hemeltje: Lidor

Rond vloerkleed: oyoylivingdesign 

Ledikant: Ikea

Beddengoed: little dutch

Wandrek: Intratuin

Aankleedkussenhoes: witlofforkids

Commode + kledingkast: Marktplaats

Heb jij ook een baby of kinderkamer die je wilt delen? Stuur ons dan een mailtje!

Bekijk ook de andere Binnenkijkers:

Kelly

Hi! Ik ben Kelly, 28 jaartjes jong, interieurstylist, blogger van keeelly91blog en fotograaf. Ben moeilijk in stilzitten en graag bezig met nieuwe dingen. Ik woon samen in een eengezinswoning met mijn vriend, ons pasgeboren zoontje Toby en kat Klungel. 

In 2015 ben ik gestart op instagram onder de naam @keeelly91 met het delen van interieurplaatjes. En ik kan wel zeggen dat het een uit de hand gelopen hobby is geworden. Met de passie voor fotografie, mijn eigen blog en stylist ben ik hier nu dagelijks mee bezig.