Deze week de babykamer van de 1 jarige Valentijn. Een sfeervolle landelijke babykamer die volgens Eveline daardoor goed bij de rest van het huis past.

Waar haal jij je babykamer inspiratie vandaan?

Inspiratie haal ik van andere insta’s, tijdschriften als VTwonen en Wonen,  Landelijke Stijl en blaadjes van winkels zoals de Xenos.

Welke kinderkamer meubels heb je en waar komen ze vandaan?

We hebben een landelijke inrichting door heel het huis, dus ook in de babykamer. We hebben dit allemaal zelf bij elkaar bedacht en uitgezocht. Bij verschillende winkels maar niet alles is nieuw, ook hebben we dingen een tweede leven gegeven via Marktplaats en Marketspace van Facebook.

Heb je alles nieuw gekocht?

Nee, niet alles. We hebben dus ook spullen via Marktplaats en Marketspace van Facebook gekocht.

Voor welke kleuren hebben jullie gekozen en waarom?

We hebben veel beige, grijs en zand tinten in huis, ook veel hout.
Hier hebben we voor gekozen omdat we helemaal weg zijn van de landelijke stijl gemixed met sober wonen.

Wat is je favoriete plekje en waarom?

De schommelstoel bij zijn bedje waar ik hem voorlees voor het slapen gaan.

Babykamer Eveline

Waar ben je het meest trots op en waarom?

De vrolijkheid die de kamer uitstraalt ondanks dat het toch landelijk blijft.

Van welke accessoires word jij heel blij?

Van de boomstamplank en de dromenvanger van Godley Jewels met zijn naam erin.

Heb je budget/ shops tips?

Kijk niet alleen naar nieuwe spullen. Dingen zijn ook juist leuk om zelf op te knappen naar je eigen smaak. Of als je iets in de winkel ziet, kijk je voor je het koopt op Marktplaats en of Marketspace.

Waar heb je jouw specifieke spullen vandaan?

Qua woonwinkels is het heel divers, zodra ik iets zie wat ik wil hebben of een idee krijg dan ga ik op zoek. Dit kan de Ikea zijn maar ook Xenos of bol.com aangezien daar nu ook kleinere bedrijfjes hun spullen presenteren. Ook van Moeders Mooiste in den Bosch ben ik groot fan! Dat is een winkel waar ik altijd wel iets kan vinden!

De boomstamplank heb ik via Marktplaats gekocht (super handig Marktplaats!) Het houten trapje heb ik bij Xenos gekocht, de lichtbollen bij Blokker.
De dierenhoofden ben ik toevallig tegen gekomen bij de Action!! De grote olifant heb ik via Wish gekocht, de mammoet hebben we gekregen van mijn schoonouders, zij hebben deze gekocht bij Little Moustash ook zo’n super leuke online winkel!

Op zoek naar meer babykamer inspiratie?

Eveline

Ik ben Eveline van Helvoort Snoeren, 29 jaar oud en woon samen met mijn twee mannen (mijn man en mijn zoontje Valentijn van bijna 1) in Sint Michielsgestel. Ik ben fijn thuis om voor Valentijn te zorgen en werk de zaterdagen in de chocoladezaak van mijn moeder