Wanneer je van zwart en wit houdt is dit een inspirerende babykamer voor jou! Laat je inspireren door de jongens babykamer van Claudia en haar zoontje Joshua.

Waar haal jij je babykamer inspiratie vandaan?

Interieurstyling is mijn hobby. Ik deel dan ook graag mijn ideeën met anderen. Dit doe ik via Instagram. Dit medium is ook, naast de bekende interieur styling bladen, een manier voor mij om inspiratie op te doen.

Welke kinderkamer meubels heb je en waar komen ze vandaan?

Toen ik Joshua’s kamer ging inrichten, had ik geen baan. Ik heb het dan ook low-budget gehouden en goed gebruik gemaakt van mijn creativiteit en spullen die ik nog van Noémy’s babykamer had. De commode was wel nieuw.
Op de foto is ook een Ikea kast te zien. Deze kast is hoog en heeft veel bergruimte!

Voor welke kleuren hebben jullie gekozen en waarom?

Ik houd heel erg van zwart/wit in ruimtes. Om kleur aan Joshua’s ‘jongenskamer’ te geven, heb ik gebruik gemaakt van gele en grijze accenten.

Wat is je favoriete plekje en waarom?

Dat is de plek waar de poef met knuffels staat. Het is een knus plekje en de pinguïn die daar staat is mijn favoriet!

Waar ben je het meest trots op en waarom?

Waar ik het meest trots op ben in deze kamer zijn de washitape decoraties. Op de muren heb ik onder andere een ijsberg en wat dieren geplakt. Dit geeft net een andere look aan de kamer. Het fijne is ook dat washitape een goede uitkomst is voor mensen die van veranderingen houden. Als je het zat bent, kun je makkelijk de tape weer van de muur halen zonder het te beschadigen.

Heb je budget/ shops tips?

Leuke winkels voor de styling van je baby- en kinderkamer zijn: Hema, Wibra, Zeeman, Ikea, Kwantum en de H&M home.

Vloerkleed is bijvoorbeeld van H&M home, dekbedovertrek is van de Wibra, stof van de Diy, poef is van de markt, panda kussens ook van H&M home en de rugzakken van de Kruidvat.

Heb jij ook een baby of kinderkamer die je wilt delen? Stuur ons dan een mailtje!

Claudia
Hello, mijn naam is Claudia Lemmens en ik ben 33 jaar oud.
Ik ben getrouwd met mijn jeugdliefde Nicolay en samen hebben wij 2 kinderen: Noémy (5) en Joshua (1). Ik ben geboren en getogen in Rotterdam en wij zijn ook woonachtig in deze bruisende stad.

Binnenkort start ik met een nieuwe baan bij de Saint Laurent shop in de Bijenkorf. Ik kijk ernaar uit om dit luxury brand te verkopen.

Wil je nog meer inspiratie doen? Ik ben te vinden op Instagram. Laat een leuk berichtje achter en let vooral op de leuke give aways die van tijd tot tijd voorbij komen.

Insta: claudiacristinastyling.