Deze week de leuke frisse babykamer van Annemieke. Door het kleurgebruik in combinatie met de rieten accenten, is dit een hele fijne rustige babykamer geworden.

Waar haal jij je babykamer inspiratie vandaan?

Ik haal vooral veel inspiratie van Pinterest en alle leuke Instagram accounts van mama’s to be of mama’s.

Welke kinderkamer meubels heb je en waar komen ze vandaan?

Onze babykamer hadden we al gekocht voor ons eerste zoontje Levi. Toen in een heel taupe landelijke inrichting maar we wilden nu voor fris strak en rust gaan. En daar past her ook weer perfect bij. Wij hebben onze kamer tweedehands gekocht. Het ledikant, de kast en de commode: alles zag er nog perfect uit. Dus we dachten waarom ook niet? De meubels zijn nog wel te koop nieuw bij Baby en Tienerstore.

Babykamer Annemieke ledikant

Heb je alles nieuw gekocht?

Behalve de meubels hebben we wel alles nieuw gekocht zowel bij Levi als ook voor ons nieuwe kindje. Het is zo leuk om alles bij elkaar te shoppen en te matchen. Met alle juiste accessoires creëer je echt veel rust en leuke details.

Voor welke kleuren hebben jullie gekozen en waarom?

We hebben bij deze babykamer gekozen voor lichtgrijs met wit en allerlei rieten accenten zoals de verschoningsmand, het kleedje op de grond, de lamp etc. Dit geeft in zijn geheel een hele mooie rust en dat is precies wat een klein babytje heel fijn vindt!

Wat is je favoriete plekje en waarom?

Dat is toch wel de muur met het ledikantje. Deze week komt er nog een heel leuk lakentje binnen van grijze wafelstof afgewerkt met de bovenste rand wit met zwarte stipjes. De muursticker maakt het af!

Waar ben je het meest trots op en waarom?

Vooral de commode en de leuke verschoningsmand. Bij Levi hadden ze deze leukerd nog niet en ben er dan nu ook erg trots op! Nu al veel plezier van gehad met leuke foto’s en kleertjes die je erin kunt leggen.

Babykamer Annemieke verschoningsmand

Van welke accessoires word jij heel blij?

Vooral van de verschoningsmand maar ook het leuke kleedje op de grond. De plantjes op de kast zorgen ook weer voor een leuke sfeer. En onze grote vriend, de Alpaca, die grote broer Levi ook heeft.

Alpaca knuffel

Heb je budget/ shops tips?

Kijk vooral veel rond op Instagram. Er zijn zoveel leuke meiden met accounts die dingen zelf maken. Het wordt dan ook nog eens heel leuk ingepakt en verzonden. Als het ware een echt kadootje voor jezelf en de kleine!

Waar heb je jouw specifieke spullen vandaan?

De spullen die ik gekocht heb, zijn van de volgende merken/ winkels:

Verschoningsmand: tweeonsgeluk
Grijs boxpakje: Just Juul
Meubels: baby en tiener store
Muursticker: forestbear
Lijstjes: Intratuin
Plantjes in mandjes: Ikea
Kleedje: h&m home
Lamp: leenbakker
Kleertjes in verschoningsmand: hellolittleyou
Alpaca: action
Krukje: tweedehands

Heb jij ook een baby of kinderkamer die je wilt delen? Stuur ons dan een mailtje!

Meer babykamer inspiratie?

Annemieke Baars
Hi, ik ben Annemieke Baars en 3,5 jaar geleden getrouwd met Teunis Baars. Na een jaartje kregen we samen een mooie zoon Levi, hij is nu inmiddels 2,5. Een echt trotse grote broer al! Hij is zo blij dat hij een broertje mag krijgen en gaat dan ook graag alle controles en echo’s met ons mee. Ik werk zelf in de kinderopvang. Het is een leuke kleinschalige kinderopvang met vooral veel buitenleven en dieren! Levi gaat ook 2 dagen mee en zijn broertje strakjes ook. We hebben net een verhuizing achter de rug van Maasdam naar Strijen. Een mooi nieuw fris huis met een strakke maar ook rustgevende inrichting. Dit is allemaal te volgen via mijn Instagram en Facebook Annemieke.Baars.