De babykamer van Annemarie. Zij verwacht haar eerste kindje in april en heeft een super schattige babykamer al klaar staan. Een mooie mix van oud en nieuw, zwart en wit met houtaccenten en pastelkleuren.

Waar haal je je inspiratie voor de babykamer vandaan?

Inspiratie haal ik vooral uit Instagram, Pinterest, woonprogramma’s op tv en woonbladen.

Welke meubels heb je en waar komen ze vandaan?

De meubels in de babykamer zijn een mix van oud en nieuw. Deze mix zie je in ons hele huis terug. Zowel strak/design als antiek, vintage en tweedehands.

De commode is van Ikea, Type Hemnes. Het vintage ledikantje is een Marktplaats vondst, evenals de kledingkast. De wieg is een familie stuk en gaat al voor de 5e generatie mee!

Babykamer Annemarie Adringa wiegje

Heb je alles nieuw gekocht?

Meubels zijn dus een mix van oud en nieuw,  De 2 oude koffers bovenop de kast zijn kringloopvondsten en ook de schaarlamp boven de commode is al een oudje.Verder heb ik alle overige baby spullen wel nieuw gekocht

Babykamer Annemarie Adringa kast

Voor welke kleuren heb je gekozen en waarom? 

Ik houd van naturel tinten en niet zozeer van felle kleuren. Ons hele huis bestaat uit zwart, wit en hout kleuren. Deze basis heeft de babykamer ook gekregen. De babykamer heeft een subtiel zwart wit behangetje gekregen, nog voordat we wisten of er een jongen of meisje zou gaan komen. Subtiel kleur breng ik in de baby kamer aan door accessoires in lichte tinten toe te voegen.

Wat is je favoriete plekje en waarom?

Mijn favoriete plekje op de baby kamer is toch wel het hoekje waar de commode staat. Elke dag sta ik hier wel even te fantaseren hoe het straks zal zijn als onze dochter hier ligt.

Babykamer Annemarie Adringa commode

Waar ben je het meest trots op en waarom?

Het meest trots ben ik op het geheel . Het is helemaal naar mijn eigen smaak geworden en precies zoals ik het van te voren had bedacht.

Van welke accessoires word jij heel blij?

Ik word heel blij van accessoires in pastel tinten, maar ook mooie kledingstukken of dekentjes die als accessoire in het kamertje opgehangen kunnen worden.

Heb je budget/ shop tips?

Een leuke babykamer hoeft echt niet duur te zijn. Speur op Marktplaats en met wat kleine aanpassingen zoals een beetje verf of andere handvaten, krijgt een meubelstuk weer een heel andere uitstraling. Zo heb je En een uniek meubelstuk En er niet al te veel geld aan uit gegeven. Ook kleertjes hoeven niet perse heel duur te zijn. Tegenwoordig hebben de Zeeman en Wibra super leuke en hippe kleertjes voor een zacht prijsje.

Waar heb je bepaalde dingen gekocht??

Behang: Karwei

Stippen op de muur: stickers van Ali Express

Wandrekjes: Ikea

Blauw truitje met witte stippen: Zeeman

Roze romper met rushes: Name it

Wit jurkje: Zara kids

Spijkerjasje met rushes: Zeeman

Berekop: Kwantum

Kralenlamp: Kwantum

Verschoonhoes: Meyco

Stippendekentje: Monsjes

Wit jurkje met stippen: H&M

Schommelstoel: Vintagelab15

Vloerkleed: H&M home

Octopus muziekmobile: Jolein

Romper met hartje: VT Wonen

Mand met pompons: Kwantum

Annemarie Adringa

Hoi, ik ben Annemarie. Samen met mijn man woon ik in Heerenveen. Ik werk als Persoonlijk Begeleider in de psychiatrie, wat ik met veel plezier doe.

Begin april verwachten wij ons eerste kindje, waar wij natuurlijk erg naar uit kijken. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om me bezig te houden met interieur. Ik ben dan ook vaak bezig dingen te veranderen in huis. De afgelopen tijd heb ik me heerlijk uit kunnen leven op het kamertje van onze dochter. Ik vind het leuk om dingen op gebied van mijn interieur te delen op mijn instagram account. Ik ben te vinden onder de naam: xoxoannshome