Waar haal jij je babykamer inspiratie vandaan?

De meeste inspiratie haal ik van Pinterest en Instagram.

Welke kinderkamer meubels heb je en waar komen ze vandaan?

De commode en de kledingkast zijn van Ikea. Ik wilde heel graag een commode waar ik het aankleedkussen recht voor me heb. Bij mijn dochtertje had ik dat niet en dat vond ik niet fijn. Op de commode heb ik andere handgreepjes gemaakt om de saaie witte commode wat extra uitstraling te geven. De kledingkast is een smalle Pax kast van Ikea, omdat het een hele smalle en kleine kamer is. Het ledikant is van Stokke en is van mijn dochtertje geweest. Het klepbankje komt van de kringloop en heb ik zelf gerestyled, ook het schoolstoeltje komt van de kringloopwinkel.
Babykamer commode

Heb je alles nieuw gekocht?

Nee, alleen de lamp, het vloerkleed en de commode zijn nieuw gekocht.

Voor welke kleuren hebben jullie gekozen en waarom?

Omdat het een kleine kamer is wilde ik geen hele donkere kleuren gebruiken. Ik ben gek op behang en kleur. Het behang is wel druk, maar omdat het een neutrale kleur heeft kan het makkelijk op deze kleine kamer. Ik wist dat ik de kleur groen wilde op de slaapkamer, een vriendin van me werkt bij een bouwmarkt en adviseerde deze specifieke groene kleur. Het behang komt van Karwei. De groene muur is de kleur Early Dew van Histor.

Wat is je favoriete plekje en waarom?

Heel de kamer is mijn favoriete plek. Ik word zo blij als ik dit kamertje oploop.

Waar ben je het meest trots op en waarom?

Op alles, de sfeer klopt helemaal met elkaar, het straalt rust en gezelligheid uit. Maar als ik toch een item moet kiezen ga ik voor het klepbankje. Deze hebben we zelf helemaal opgeknapt en hij ziet er best goed uit vind ik zelf.

Babykamer klepbank

Van welke accessoires word jij heel blij?

Ik word echt heel erg blij van het vloerkleed en de lamp. Ik wilde een warm kleed hebben en een rieten lamp voor extra gezelligheid.

Heb je budget/ shops tips?

De vlieger heb ik zelf gemaakt, heel simpel om te maken. De vossenkop heeft mijn moeder gehaakt. Je kunt zelf zulke leuke dingen maken of iets op knappen.
Ik kom regelmatig bij de kringloop en ik word echt blij als ik leuke dingen kan scoren. Op Instagram volg ik een super leuke kleinere webshops, daar scoor ik dan super leuke accessoires.

Waar heb je jouw specifieke spullen vandaan?

De spullen die ik gekocht heb, zijn van de volgende merken/ winkels:

Houten kapstok: H&M Home
Commode: Stuva commode van de Ikea
Kledingkast: Pax kast van de Ikea
De lichtslinger en de Kraft paper roller: Cottonballights
Ledikant: Stokke
Lamp: Noamay Linging
Vloerkleed: BePureHome
Behang: Karwei
Knuffel krokodil: Done by Deer
Opbergdoosjes: Done by Deer
Houten dieren: Holztiger

Heb jij ook een baby of kinderkamer die je wilt delen? Stuur ons dan een mailtje!

Op zoek naar meer babykamer inspiratie?

Angelique
Ik ben Angelique, 35 jaar oud, getrouwd met Sander en wij hebben een dochtertje Kiki Roos van 3 jaar oud. Ik ben nu zwanger van ons tweede kindje en het is een jongetje. Ik werk 3 dagen op de afdeling Inkoop bij een RVS handel. Naast mijn vaste baan ben ik blogger en influencer. Interieur is een van m’n hobby’s, ben echt gek van alles wat met interieur te maken heeft.

https://liekshome.wordpress.com/