Onder het mom van dat je nooit genoeg babynamen lijstjes kunt zien, hebben wij weer een nieuwe meisjes namenlijstje samengesteld. Dit keer met bijzondere meisjes babynamen. En dan niet “het bijzonder” dat je zegt wanneer je het eigenlijk niet zo mooi vindt, maar in die zin dat ze niet zo vaak voorkomen. Dus leuke, niet vaak voorkomende babynamen voor meisjes. Origineel dus. Ideaal wanneer je niet standaard wilt zijn. Laat je inspireren, wie weet zit hier dan dé perfecte naam tussen voor jouw mini-me!

Bijzondere meisjesnamen:

 1. Beertje
 2. Bibi
 3. Ella
 4. Dide
 5. Faye
 6. Fia
 7. Jente
 8. Jette
 9. Joëll
 10. Loïs
 11. Lilia
 12. Liloe
 13. Liva
 14. Liv
 15. Maia
 16. Meggie
 17. Nala
 18. Naja
 19. Novée
 20. Ollie
 21. Pleun
 22. Sasha
 23. Scottie
 24. Vive
 25. Zia

Ben je nog niet overtuigd? Bekijk dan zeker ook de overzichtspagina met allerlei verschillende babynamenlijstjes voor meisjes. Denk bijvoorbeeld aan korte namen, uniseks namen of liever de Noorse namen. We hebben deze natuurlijk ook allemaal voor de jongens gemaakt. De overzichtspagina met jongens namenlijstjes vind je hier.

Bekijk zeker ook even de tips voordat je een keuze maakt voor een babynaam. Je zult niet de eerste zijn die binnen zes weken al spijt heeft van de gekozen naam. Dat wil je natuurlijk ook voorkomen.