Bevallingsverhalen

//Bevallingsverhalen

Bevallingsverhalen

Ben je op zoek naar bevallingsverhalen? Dan zit je hier goed, we hebben er een aantal voor je geselecteerd. Heel divers, want er is er geen één hetzelfde. Daarom blijft het interessant, zeker wanneer je het zelf ook al een keertje hebt meegemaakt. Dan is het misschien nog wel interessanter om te lezen hoe anderen het ook hebben ervaren. Wil je jouw bevallingsverhaal (straks) ook delen? Dat kan, stuur ons dan een mailtje en wij plaatsen deze ook in deze rubriek.

Bevallingsverhalen: geen één bevalling is hetzelfde!

Wanneer het einde van je zwangerschap nadert word je waarschijnlijk steeds nieuwsgieriger naar hoe zo’n bevalling nu in zijn werk gaat. We kunnen je 1 ding vertellen, er is niet een bevalling hetzelfde en niemand kan voorspellen hoe de bevalling bij jou verloopt. Bij sommige bevallingen ervaren vrouwen het bijna als appeltje,eitje en andere bevallingen zijn juist slopend. Laat je er niet bang door maken. En….. bedenk altijd dat vele vrouwen je voor zijn gegaan en dat ze vaak ook meerdere kinderen hebben. Het is gaan kattenpis, maar ook jij kunt dit!

Bevallingsverhalen:

Wil jij jouw bevallingsverhaal ook graag delen? Laat het ons weten en stuur een mailtje naar onze redactie! Wij helpen je graag met de opmaak en tekst.

2019-01-24T11:51:22+01:00

Neem even een momentje..

Om onze privacy verklaring te lezen en kennis te nemen van de gegevens die wij van je opslaan. Klik op 'AVG Instellingen' om je eigen instellingen te beheren.

Privacy verklaring | Sluiten
AVG Instellingen