Ben je op zoek naar babykamer inspiratie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij zoeken continue naar de leukste inspirerende kamers voor jouw kleine prins of prinses. En niet alleen met plaatjes, want hoe makkelijk is het als je weet waar dat mooie wiegje vandaan komt, of die leuke babykameraccessoires. Dat scheelt een hoop zoekwerk toch? Daarom bedachten wij de rubriek “Binnenkijken in de babykamer van…” De trotste mama’s vertellen waar zij hun inspiratie vandaan halen, waar zij shoppen en delen hun budget en kleur tips. Leuk toch!

Heb jij ook een leuke babykamer (of straks als hij klaar is) die je wilt delen? Leuk. Wij zetten hem er graag bij! Stuur ons een berichtje en we sturen je meer informatie. Ook kamers voor peuters en kleuters zijn van harte welkom.

Babykamer inspiratie:

Laat je inspireren door deze leukerds!

Nog niet gevonden wat je zocht? Wij proberen iedere week een leuke nieuwe babykamer toe te voegen aan het overzicht. Boordevol inspiratie en tips. Waar koop je dat leuke wiegje, vloerkleed of rekjes? Welke kleur verf is het of waar is dat behang van? Deze vragen worden bij iedere babykamer afzonderlijk beantwoord. Wil jij jouw (toekomstige) kinderkamer ook graag delen? Stuur ons berichtje!