Een jongensnaam uitkiezen voor je baby, zo leuk. Maar er zijn zo ontzettend veel jongensnamen. Weet jij al wat je wilt? Kies je bijvoorbeeld voor een oerhollandse naam als Bas of Arie, of toch eerder voor een franse naam als Louis of Arnaud? En misschien wordt het straks wel iets totaal anders dan je altijd gedacht had. Wat het ook wordt, denk er even goed over na. En wordt het daarna eens met je eventuele partner. Dat is soms ook nog best een uitdaging. Wij hebben een paar handige tips op een rij gezet om de keuze voor jullie jongensnaam iets makkelijker te maken.

Jongensnamen: de overzichten

Wij helpen je graag op weg met het uitzoeken van een leuke jongensnaam. Niet door duizenden namen voor te leggen maar juist korte lijstjes met een selectie leuke babynamen. Wanneer je honderden namen op een rij ziet, kun je waarschijnlijk helemaal niet meer kiezen. Wie weet vind jij de leukste jongensnaam wel in een van deze overzichten. Of je weet juist wat je niet leuk vindt. Dat is ook handig, dat brengt je namelijk al weer een stukje dichter bij jouw babynaam. Succes met kiezen!

Bijbelse jongensnamen
Franse jongensnamen
Friese jongensnamen
Italiaanse jongensnamen
Korte jongensnamen
Noorse jongensnamen
Populaire jongensnamen uit Amerika
Stoere jongensnamen
Top 20 jongensnamen 2016
Top 20 jongensnamen 2017
Genderneutrale namen

Jongensnamen of toch ook nog een meisjesnaam?

Misschien weet je al dat je een jongen krijgt, maar misschien ook niet en bekijk je ook graag nog de meisjesnamen. Wist je trouwens dat je op de echo hebt gezien dat een meisje is, de kans altijd nog bestaat dat het een jongetje is? Dan lag het piemeltje net verstopt. Andersom komt overigens niet voor. Bekijk zeker ook even de tips voor het kiezen van een babynaam. Zo verklein je de kans dat je later spijt krijgt, want dat gebeurt helaas nog steeds best vaak. Met een paar handige tips verklein je deze kans al snel.

Delen:

LAATSTE ARTIKELEN: