Op zoek naar een mooie babynaam? Geïnspireerd op bloemen?

Wij hebben een selectie van leuke bloemen babynamen voor je op een rij gezet. Vrolijke voornamen. En dat is natuurlijk een mooie combinatie met die olijke baby! De meisjesnamen zijn zeker in de meerderheid in deze categorie. Sterker nog, wij komen voor een bloemen jongensnaam niet verder dan Florus of Ron. Ik hoor je denken Ron?? Dat is toch geen bloem? Met een beetje creativiteit is dit een afgeleide van Rhododendron. Een plant met prachtige bloemen. Wij hebben bij het samenstellen van de babynamenlijst, gekeken naar bloemennamen, maar ook naar voornamen die afgeleid zijn van een bloem.

Houd je van een traditionele babynaam of heb je liever een creatievere voornaam? Je kent vast de traditionele bloemennamen als Roos en Margriet. Maar heb je ook weleens aan vervoeging gedacht als Rosa of Fleurie? Wanneer je van een originele babynaam houdt, is dat misschien een goede optie voor je! Ik hoop dat wij je kunnen inspireren met onze lijst met babynamen.

De meisjes babynamen lijst afgeleid van bloemen:

1. Amber: meisjesnaam
2. Bloem: meisjesnaam
3. Bloesem, Blossom: meisjesnamen
4. Cammille, Camillia: meisjesnaam
5. Cynthi, Cynthia: meisjesnamen
6. Fleur, Fleurie: meisjesnamen
7. Floor, Flore. Flora: meisjesnamen
8. Florus: jongensnaam
9. Ginger: meisjesnaam
10. Iris: meisjesnaam
11. Ivy: unisex naam
12. Jasmijn, Yasmin, Jasmine: meisjesnamen
13. Lelie, Lily: meisjesnamen
14. Lotus: meisjesnaam
15. Madelief: meisjesnaam
16. Margriet: meisjesnaam
17. Roos, Rosa, Rosalinde, Rozie, Roze: meisjesnamen

Heb je nog geen babynaam gevonden? Bekijk dan ook onze andere namenlijstjes. Denk aan de korte meisjesnamen of bijvoorbeeld de stoere meisjesnamen

Delen:

GERELATEERD:

LAATSTE ARTKELEN: