Daar stonden we in de badkamer.. Met wel 3 verschillende soorten zwangerschapstesten. Want straks zegt de ene test dat ik wel zwanger ben en de andere niet! Dat wilde ik uitsluiten. 

Eerder die week zei de zwangerschapstest namelijk dat ik niet zwanger was.. Maar ik was al een week over tijd? Mijn huisarts adviseerde om een paar dagen later nog eens te testen, maar dan wel meteen in de ochtend.

“Oke schat, daar gaan we!”

Spannend… Zouden we nu wel twee streepjes zien op de zwangerschapstest?

Men.. ook al hoef je op de uitslag maar heel even te wachten. Elke seconde duurt op zo’n moment te lang. Want je bent zo nieuwsgierig!

In mijn achterhoofd hielt ik in gedachten wat mijn buurvrouw zei; “Een licht streepje is ook een streepje hè?”

En daar was streep nummero 1… En daar kwam heel licht streep nummero 2 tevoorschijn. Zien we dit nu goed? Is dit wel echt een streep? Klopt dit wel? Ik weet het niet goed hoor schat.. Pak eens zo’n andere test. Toch handig dus, die extra testen.

Oke, na 7 testen geloofde we het echt. Ik was zwanger! Wauw wauw wauw! Ik was gewoon echt zwanger! Er groeide een klein mini-mensje in mij.. Ons mini-mensje!

Deze toekomstige ouders waren enorm blij!

De komende periode lees je meer over mijn ervaringen. Lees je mee?

Neem even krachttraining voordat je een baby krijgt!

Daisy

Ik ben Daisy (26). Samen met mijn partner (31) zijn wij de mega trotse ouders van onze lieve zoon. Geboren op 27 november 2017. In mijn blog op zwangerschapsloket vertel ik over het ouderschap. Over de mooie, de grappige, de leuke maar ook de moeilijke kanten van vader en moeder zijn van het meest kostbare bezit in on leven; onze zoon!

Je kunt mij ook volgen op instagram (www.instagram.com/bij.daisyen op mijn blog op www.bijdaisy.wordpress.com